Log ind
Zeljko Ratkaj.jpg
Foto: Teleskin PR

Modermærkeselskab scanner efter nye markeder

Medico & Rehab:

Efter en overvældende positiv respons på deres app til scanning af modermærker, skal virksomheden Teleskin for alvor til at sætte ind på nye markeder og samtidig finde en stærk business-model til selskabets videre færd.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 29.01.16 kl. 06:43

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Opstartsfirma vil dulme smerte med dybe baslyde

smerter.jpg Medico & Rehab:

Kan man lindre smerte markant ved blot at lytte til Bach og lade kroppen vibrere af en bashøjtaler? MedWatch satte sig i forsøgsstolen hos firmaet PaciniMedico, der på baggrund af neurologisk forskning og med en hånd fra verdensberømte musikere vil hjælpe smertepatienter.

Radioaktivt medicoselskab møver sig ind i Japan og USA

Medico & Rehab:

Den danske medicovirksomhed Medtrace er nu så langt i udviklingen, at man begynder at gøre klar til studier i Japan og USA – Europa bliver i første omgang fraprioriteret. Og studierne kræver en ny kapitalrejsning.

GN starter milliardudbud af obligationslån

Medico & Rehab:

Danske GN Store Nord med høreapparatdivisionen GN Hearing iværksætter et milliardudbud af konvertible obligationer. Provenuet skal blandt andet bruges til tilbagekøb af aktier samt finansiering af vækst.

Abenas ble-satsning skal være på forkant med udviklingen

Medico & Rehab:

Den familieejede rehabvirksomhed Abena skal med sin trecifrede millionsatsning inden for ny bleteknologi køre parløb med udviklingspresset i plejesektoren.

Svensk sundhedsselskab i milliardnotering

Medico & Rehab:

Et svensk pleje- og diagnostikselskab er gået på den svenske børs i dag, tirsdag, i en milliardnotering.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

Forsiden lige nu

Sanofis gigthåb får endelig grønt lys i USA

POLFOTO_32996475.jpg Medicinal & Biotek:

Efter en forsinkelse sidste år på grund af produktionsproblemer i hjemlandet har franske Sanofi og partneren Regeneron endelig fået godkendt et lovende nyt middel mod leddegigt på det amerikanske marked.

Zealand-partner ser mulighed for kunstig bugspytkirtel i 2020

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Beta Bionics, som er partner til Zealand Pharma, planlægger at have en kunstig bugspytkirtel klar i 2020/2021, og sigter efter dermed efter et langt større marked end de traditionelle insulinpumper.

Trump holder fingrene fra medicinpriserne i USA trods kritik

Medicinal & Biotek:

Præsident Donald Trumps budgetforslag lægger ikke op til gennemgribende ændringer af priser på medicin trods løfter om at reformere systemet.

Novo-rival skuffer i kæmpe hjertekarstudie

Medicinal & Biotek:

AstraZenecas GLP-1-middel Bydureon har ikke formået at sænke risikoen for hjertekarkomplikationer i et studie med mere end 14.000 diabetespatienter. Dermed er Novo Nordisk fortsat det eneste selskab, som har vist hjertekarfordele fra et lægemiddel i den klasse. Men blikket rettes nu mod Eli Lilly.

GN Group udsteder obligationslån på 1,7 mia

Medico & Rehab:

Den danske GN-koncern, der blandt andet står bag høreapparatsproducent GN Hearing, har udstedt et obligationslån på flere milliarder kroner.

Celgene leverer blandet pose sklerose-nyheder

Medicinal & Biotek:

Nye data på Celgenes sklerosemiddel ozanimod viser gode effekt i på dets primære effektmål, men knap så godt ser det ud for det sekundære, og det kan skade de kommercielle muligheder.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE