Log ind
peter mørch eriksen.jpg
Foto: BioPorto PR

BioPorto: Det er en rigtig god start på 2016

Medico & Rehab:

Det danske selskab BioPorto har mandag annonceret, at man har indgået en distributionsaftale med en af de helt tunge spillere på medicoområdet, tyske Siemens Healthcare. Aftalen er af afgørende strategisk betydning, siger BioPortos adm. direktør.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 11.01.16 kl. 14:45

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

WTI-direktør: Større fonde bør investere i de tidlige fonde

Seed Funding1.jpg Medico & Rehab:

Den nye direktør for Welfare Tech Invest er i fuld sving med at øge styrken i fondens portefølje, så man står stærkere til etableringen af en ny fond, som man gerne så venturekapitalen investere i.

Opstartsfirma vil dulme smerte med dybe baslyde

Medico & Rehab:

Kan man lindre smerte markant ved blot at lytte til Bach og lade kroppen vibrere af en bashøjtaler? MedWatch satte sig i forsøgsstolen hos firmaet PaciniMedico, der på baggrund af neurologisk forskning og med en hånd fra verdensberømte musikere vil hjælpe smertepatienter.

DTU-spinout kan lancere test mod zika og dengue næste år

Medico & Rehab:

Et mindre dansk diagnostikselskab, som er spundet ud fra DTU, har så godt gang i udviklingen af en nem og hurtig blodtest af vira såsom zika og dengue, at produktet efter alt at dømme kan sendes på markedet næste år.

Nordea tror på fortsat fremgang i William Demant-aktien

Medico & Rehab:

Mens investeringsbanken Berenberg sænker sin anbefaling til William Demant-aktien, hæver Nordea sin.

William Demant gør findeløn til medarbejdere permanent

Medico & Rehab:

Den danske høreapparatkæmpe William Demant har haft så gode erfaringer med at give findeløn på 10.000 kr. til medarbejdere, der har hevet nye folk ind i folden, at ordningen nu er blevet permanent.

Forbrugere stoler mere på robotkirurger end robotrådgivere

Medico & Rehab:

Forbrugerne vil hellere have foretaget en hjerteoperation af en robot end at betro en robot opgaven at åbne en opsparingskonto, viser en undersøgelse foretaget af den britiske storbank HSBC. Det skriver Finextra.

Forsiden lige nu

Nyt overskud for diagnostikselskab i presset marked

Regnskab.jpg Medico & Rehab:

Trods et generelt prispres på markedet inden for salg af diagnostikudstyr og en sammensmeltning af tre virksomhedskulturer kommer det danske diagnostikselskab Triolab ud af 2016 med et tilfredsstillende resultat, konkluderer direktøren.

Novo Nordisk hives i retten over prisen på Victoza

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk beskyldes for at presse prisen på sin storsælgende GLP-1-analog Victoza i vejret sammen med en amerikansk indkøbsorganisation. Det har nu ført til endnu et massesøgsmål mod den danske koncern.

Lungekræftmiddel godkendt til førstelinjebehandling

Medicinal & Biotek:

De amerikanske sundheds-myndigheder, FDA, har godkendt Zykadia fra Novartis som førstelinjebehandling af særlig type lungekræft.

Cannabisselskab nærmer sig FDA-ansøgning mod epilepsi

Medicinal & Biotek:

Britiske GW Pharmaceuticals er med nye fase 3-data klar til snart at indsende en registreringsansøgning til FDA for et cannabislægemiddel mod en sjælden type epilepsi, der rammer børn.

Onxeo-aktien går amok mandag formiddag

Medicinal & Biotek:

Biotekselskabet Onxeos aktiepris er oppe med mere end 43 pct. på fondsbørsen i København mandag formiddag. Der har ikke været nogen meddelelser fra selskabet.

BMS vil have Opdivo godkendt mod leverkræft

Medicinal & Biotek:

Bristol-Myers Squibb har søgt om at få godkendt sin immunterapi Opdivo til behandling af patienter med leverkræft i USA. Dermed nærmer man sig et marked, som domineres af tyske Bayer, og som det dansk-noterede biotekselskab Onxeo også går efter.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE