Log ind
HQ.jpg
Foto: GN Store Nord/PR

Svensk hedgefond øger sats mod GN

Medico & Rehab:

De seneste to dage har en svensk hedgefond øget sit sats på, at den danske høreapparatkoncern GN Store Nord står foran yderligere nedtur på børsmarkedet.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 12.01.16 kl. 16:47

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Coloplast-rivals aktie tumler ned efter tilbagekaldelse

faldende.jpg Medico & Rehab:

Boston Scientific tilbagekalder et af dets vigtige produkter, og det forsinker ligeledes dets opfølger, som ellers skulle have lavet et indhug i markedsdominansen hos en af dets rivaler.

Udbudsloven giver større råderum

Medico & Rehab:

Trods visse opstartsproblemer ser man i Region Nordjylland med milde øjne på den nye udbudslov, der har givet regionsfolkene en række nye værktøjer i hænderne, og man er nu gået i gang med at eksperimentere med de nye udbudsformer.

Østrigsk selskab vil opkøbe svensk danskerfirma

Medico & Rehab:

Det svenske medicofirma Vigmed, der er ledet af danskere, ser nu efter en tumultarisk periode ud til at blive opslugt af et østrigsk selskab.

Finanshuse hæver kursmål for William Demant

Medico & Rehab:

To amerikanske finanshuse hæver kursmålet for William Demant efter selskabets regnskabsaflæggelse i sidste uge. Begge gentager dog deres neutrale anbefaling af aktien.

Coloplast-konkurrent bliver afvist i patent-appel

Medico & Rehab:

Amerikanske Boston Scientific, en af Coloplasts urologi-konkurrenter, har fået sin appel-anmodning afvist i en patentsag, der løber op i mere end 2 mia. kr.

Patentkrig blusser op på ny mellem danske høreapparatkoncerner

Medico & Rehab:

De danske høreapparatkoncerner GN Hearing og William Demant krydser på ny klinger i domstolen. Denne gang har William Demant taget det første skud i USA.

Forsiden lige nu

Bred interesse for kliniske forsøg blandt danskerne

Vaccination.jpg Medicinal & Biotek:

Mens danskerne i overvældende høj grad er villige til at deltage i kliniske forsøg, hvis de bliver eller allerede er syge, så bliver opbakningen mere end halveret, hvis man skal deltage som rask person. Ikke et problem, mener Lægemiddelindustriforeningen.

Medicinrådet er i gang

Medicinal & Biotek:

Det nye medicinråd, der skal tage stilling til ibrugtagen af ny sygeshusmedicin, har modtaget den første foreløbige ansøgning og er godt i gang med at holde møder, skriver Dagens Pharma.

Sanofi vil bygge ny milliarddyr fabrik med samarbejdspartner

Medicinal & Biotek:

En ny fabrik til 2 mia. kr. i Schweiz skal sikre Sanofi en stabil produktion af biologiske lægemidler, som udgør 60 pct. af selskabets pipeline. Fabrikken bygges i et joint venture med schweizisk partner.

Republikanere kæmper med sig selv og demokraterne om Obamacare

Medicinal & Biotek:

Nye detaljer dukker op om republikaner-nes planer for tilbagerulningen af Obamacare, men mangel på konsensus spøger i partiet, der samtidig brydes med demokraterne, og fornyet støtte til den ellers så kontroversielle sundhedsreform.

Neurosearch foreslår halvering af lønnen til bestyrelsen

Medicinal & Biotek:

Mindre i løn men en klækkelig bonus, hvis selskabet afhændes. Sådan lyder et forslag, der er stillet til Neurosearchs generalforsamling.

Valeant genindsender ansøgning for øjenmedicin

Medicinal & Biotek:

En ansøgning for et lægemiddel fra Valeant mod øjensygdommen grøn stær er nu tilbage på bordet hos FDA, efter de amerikanske lægemiddelmyndigheder afviste den på grund af produktionsproblemer sidste år.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE