Log ind
Søren Nielsen.jpg

William Demant-direktør: Nu kan vi fokusere 100 pct på vores forretning

Medico & Rehab:

Hos William Demant er man glad for endelig at kunne lægge de juridiske stridigheder med konkurrenten GN Resound på hylden. Nu kan man fokusere 100 pct. på forretningen, lyder det fra viceadm. direktør Søren Nielsen.


AF LONNI LYNGE
Offentliggjort 07.01.16 kl. 17:34

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Opstartsfirma vil dulme smerte med dybe baslyde

smerter.jpg Medico & Rehab:

Kan man lindre smerte markant ved blot at lytte til Bach og lade kroppen vibrere af en bashøjtaler? MedWatch satte sig i forsøgsstolen hos firmaet PaciniMedico, der på baggrund af neurologisk forskning og med en hånd fra verdensberømte musikere vil hjælpe smertepatienter.

Coloplast angriber lille Allerød-firma - parterne hiver det tunge skyts frem til slagsmål i retten

Medico & Rehab:

Medicogiganten Coloplast er røget i et større juridisk slagsmål mod den sjællandsk-baserede virksomhed MBH-International.

Abenas ble-satsning skal være på forkant med udviklingen

Medico & Rehab:

Den familieejede rehabvirksomhed Abena skal med sin trecifrede millionsatsning inden for ny bleteknologi køre parløb med udviklingspresset i plejesektoren.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

Coloplast-topchef tjener 25 mio. kr. på aktiesalg

Medico & Rehab:

Coloplasts adm. direktør Lars Rasmussen har udnyttet 100.000 aktieoptioner, hvilket giver ham en urealiseret kursgevinst på cirka 25 mio. kr.

Dansk opfindelse effektiviserer kampen mod kræft

Medico & Rehab:

En dansk forsker har opfundet en maskine og en metode, der gør MR-scannere op mod 100.000 gange mere følsomme. Dermed kan man øjeblikkeligt se, om kræftmedicin virker.

Forsiden lige nu

Novo-boss: Vi er i stand til at tage markedsandele i USA

Lars Fruergaard Jørgensen6.jpg Medicinal & Biotek:

Trods drøje hugs fra indkøberne i USA over høje priser på Novo Nordisks diabetesmedicin, tror Lars Fruergaard Jørgensen, at den danske medicinalkoncern kan vinde markedsandele fra konkurrenterne.

Novos diabetesmiddel viser tegn på vægttab

Medicinal & Biotek:

Diabetesmidlet Semaglutid tyder på at kunne hjælpe patienter med deres overvægt, fortæller forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen.

AbbVie forbereder FDA-ansøgning for potentiel blockbuster

Medicinal & Biotek:

Amerikanske AbbVie vil senere på året indsende en ansøgning til de amerikanske myndigheder på en potentiel blockbuster til behandling af den kroniske sygdom endometriose, der rammer kvinder.

Novo-selskab når ny milepæl i samarbejde med Bayer

Medicinal & Biotek:

Et biotekselskab, som er en del af porteføljen hos Novo A/S, er rykket et skridt frem i et samarbejde med den tyske storkoncern Bayer AG. Det udløser en tocifret millionmilepæl.

EMA-komite afviser tre lægemidler

Medicinal & Biotek:

Ekspertkomiteen CHMP har vednt tommelfingeren nedad for tre lægemiddelansøgninger i denne måned, herunder for en kandidat fra en af Zealand Pharmas samarbejdspartnere.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE