Tip os
Log ind
Michael Eising4.jpg

Chemometec opjusterer endnu en gang

Medico & Rehab:

Ledelsen i det danske selskab Chemometec leverer endnu en gang en opjustering, da regnskabsåret 2015/2016 fortsat leverer mere positive resultater end først antaget. (Opdateret 10.05)


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 07.01.16 kl. 09:52

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Tidligere Novo-mand vil skabe digitalt forum for patienter

Casper Barfoed.jpg Medico & Rehab:

Baseret på sine egne erfaringer med familier i krise på grund af sygdom har en tidligere forretningsudvikler i Novo Nordisk startet ny virksomhed, der skal hjælpe patienter og pårørende gennem svære perioder.

Danske producenter af høreapparater vinder terræn hos krigsveteraner

Medico & Rehab:

To af de danske høreapparatsproducenter er gået frem i deres andel af markedet hos de amerikanske krigsveteraner, mens den sidste holder fast i sin styrkede markedsposition.

Abbott indgår ny alliance om diabetesudstyr

Medico & Rehab:

Medicokoncernen Abbott har indgået et partnerskab med en mindre, amerikansk virksomhed omkring en sammenkobling af de to selskabers teknologier inden for diabetes.

Norsk storbank hæver kursmål for William Demant

Medico & Rehab:

Selvom den norske bank DNB i dag har hævet kursmålet for William Demant, så er den fortsat ikke helt oppe og ringe over den danske aktie.

Apple køber endnu en sundhedsiværksætter

Medico & Rehab:

I al stilhed har teknologikæmpen Apple købt endnu selskab, som giver dem adgang til en ny platform til opsamling af sundhedsdata for kronikere.

William Demant skal teste nyt system med rival

Medico & Rehab:

Verdens største høreapparatproducent skal nu teste et system til tilpasning af høreapparater fra hjemmet. Ifølge Ritzau Finans skal det ske i samarbejde med danske William Demant.

Forsiden lige nu

Eli Lilly fortsætter solid bundlinjevækst i Norden

lilly3.jpg Medicinal & Biotek:

Trods en vanskelig markedssituation, der fører til en faldende omsætning i blandt andet Danmark, har Eli Lillys nordiske datterselskab formået at opretholde en pæn opadgående kurve for bundlinjen. Selskabet forventer yderligere vækst i 2017.

Dansk Radius-direktør får aktieoptioner til 84 mio. kr.

Medicinal & Biotek:

Den tidligere Novo Nordisk-direktør Jesper Høiland er blevet tildelt aktieoptioner til en samlet værdi af 84 mio. kr. i den amerikanske medicinalvirksomhed Radius Health, der mandag udnævnte danskeren som adm. direktør.

Tidligere Novo-mand skaber digitalt forum for patienter

Medico & Rehab:

Baseret på sine egne erfaringer med familier i krise på grund af sygdom har en tidligere forretningsudvikler i Novo Nordisk startet ny virksomhed, der skal hjælpe patienter og pårørende gennem svære perioder.

FDA godkender Gilead-middel med en advarsel

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har sagt god for et nyt hepatitis-middel, men smækker ved samme lejlighed den strengeste advarsel i dets arsenal på medicinen.

Fujifilm fejler også med Alzheimers-kandidat

Medicinal & Biotek:

Endnu et potentielt lægemiddel mod Alzheimers sygdom har ikke vist signifikante resultater i kliniske forsøg, men producenten Fujifilm udelukker ikke yderligere forsøg med midlet.

Uden Obamacare vil antallet af uforsikrede stige med 32 mio.

Medicinal & Biotek:

Det kan føre til drastiske effekter på det amerikanske sundhedssystem, hvis Obamacare ender med at blive ophævet, uden en erstatning er blevet fundet først.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE