Tip os
Log ind
Karolinska Institutet.jpg
Foto: Karolinska Institutet, PR

Karolinska kaster trecifret millionbeløb i dansk selskab

Medico & Rehab:

Danske Scanbur har vundet sin største ordre nogensinde og skal levere udstyr for et trecifret millionbeløb til en kommende, ny afdeling af Karolinska Institutet. En ordre, der gør det danske selskab mere modig med egen produktudvikling.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 06.01.16 kl. 11:58

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medico & Rehab

Tidligere Novo-mand vil skabe digitalt forum for patienter

Casper Barfoed.jpg Medico & Rehab:

Baseret på sine egne erfaringer med familier i krise på grund af sygdom har en tidligere forretningsudvikler i Novo Nordisk startet ny virksomhed, der skal hjælpe patienter og pårørende gennem svære perioder.

Danske producenter af høreapparater vinder terræn hos krigsveteraner

Medico & Rehab:

To af de danske høreapparatsproducenter er gået frem i deres andel af markedet hos de amerikanske krigsveteraner, mens den sidste holder fast i sin styrkede markedsposition.

Abbott indgår ny alliance om diabetesudstyr

Medico & Rehab:

Medicokoncernen Abbott har indgået et partnerskab med en mindre, amerikansk virksomhed omkring en sammenkobling af de to selskabers teknologier inden for diabetes.

Norsk storbank hæver kursmål for William Demant

Medico & Rehab:

Selvom den norske bank DNB i dag har hævet kursmålet for William Demant, så er den fortsat ikke helt oppe og ringe over den danske aktie.

Apple køber endnu en sundhedsiværksætter

Medico & Rehab:

I al stilhed har teknologikæmpen Apple købt endnu selskab, som giver dem adgang til en ny platform til opsamling af sundhedsdata for kronikere.

William Demant skal teste nyt system med rival

Medico & Rehab:

Verdens største høreapparatproducent skal nu teste et system til tilpasning af høreapparater fra hjemmet. Ifølge Ritzau Finans skal det ske i samarbejde med danske William Demant.

Forsiden lige nu

Eli Lilly fortsætter solid bundlinjevækst i Norden

lilly3.jpg Medicinal & Biotek:

Trods en vanskelig markedssituation, der fører til en faldende omsætning i blandt andet Danmark, har Eli Lillys nordiske datterselskab formået at opretholde en pæn opadgående kurve for bundlinjen. Selskabet forventer yderligere vækst i 2017.

Dansk Radius-direktør får aktieoptioner til 84 mio. kr.

Medicinal & Biotek:

Den tidligere Novo Nordisk-direktør Jesper Høiland er blevet tildelt aktieoptioner til en samlet værdi af 84 mio. kr. i den amerikanske medicinalvirksomhed Radius Health, der mandag udnævnte danskeren som adm. direktør.

Tidligere Novo-mand skaber digitalt forum for patienter

Medico & Rehab:

Baseret på sine egne erfaringer med familier i krise på grund af sygdom har en tidligere forretningsudvikler i Novo Nordisk startet ny virksomhed, der skal hjælpe patienter og pårørende gennem svære perioder.

FDA godkender Gilead-middel med en advarsel

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har sagt god for et nyt hepatitis-middel, men smækker ved samme lejlighed den strengeste advarsel i dets arsenal på medicinen.

Fujifilm fejler også med Alzheimers-kandidat

Medicinal & Biotek:

Endnu et potentielt lægemiddel mod Alzheimers sygdom har ikke vist signifikante resultater i kliniske forsøg, men producenten Fujifilm udelukker ikke yderligere forsøg med midlet.

Uden Obamacare vil antallet af uforsikrede stige med 32 mio.

Medicinal & Biotek:

Det kan føre til drastiske effekter på det amerikanske sundhedssystem, hvis Obamacare ender med at blive ophævet, uden en erstatning er blevet fundet først.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE