Log ind
FTI - Shire - Flemming Ornskov-27.jpg
Foto: Shire/ PR

Baxalta-opkøb slår igennem hos Shire

Medicinal & Biotek:

Det irske medicinalselskab Shire med danske Flemming Ørnskov i spidsen har oplevet markant omsætningsvækst i 2016 blandt andet takket være nye produkter fra Baxalta-opkøbet.


AF LONNI LYNGE
Offentliggjort 17.02.17 kl. 14:15

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novo Nordisk sløjfer antistof-samarbejde

Novo Nordisk flag-version2.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk har revet en milliardaftale om udvikling af antistoffer inden for diabetesbehandling i stykker. Det kan der være to grunde til, mener en analytiker.

Zealand-chef løfter sløret for markedsførings-tidsplan

Medicinal & Biotek:

Zealand Pharma håber på om få år at kunne spinde guld på biotekselskabets egne tre medicinkandidater. Adm. direktør Britt Meelby Jensen tegner tidslinjer for markedsføring og skitserer konkurrent-landskabet i et interview med MedWatch.

Zealand Pharma lægger i ovnen til USA-ekspansion

Medicinal & Biotek:

Topledelsen i Zealand Pharma er på charmeoffensiv i USA, hvor det danske biotekselskab inden længe planlægger at slå permanente rødder.

Efter 10 års biotekeventyr for Danfoss-ejer og minus på 371 mio: Ny stor satsning på vej

Medicinal & Biotek:

MC2 Therapeutics, der har Danfoss-ejer Jørgen Mads Clausen i ejerkredsen, har på 10 år tabt 371 mio. kr. Nu melder den prominente ejerkreds om et nyt, stort sats.

Sydbank: Lillys salgstal lover godt for Novo Nordisk

Medicinal & Biotek:

De tendenser der kan spottes i Eli Lillys regnskab lover godt for Novo Nordisk, der selv skal fremlægge kvartalstal i næste uge. Særligt efterspørgslen ser flot ud, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft.

Trump inviterer biotekbosser indenfor

Medicinal & Biotek:

Repræsentanter for biotek- og medicinalbranchen mødes med vicepræsident Mike Pence og andre folk tæt på Donald Trump for at diskutere føderal finansiering.

Forsiden lige nu

Lundbeckfondens formue svulmer til over 60 mia. kr.

Lene Skole billede.jpg Medicinal & Biotek:

Storaktionæren i Lundbeck, ALK og Falck krydsede i 2016 for første gang en nettoformue på over 60 mia. kr. Det var særligt præstationerne i Lundbeck, der smittede af.

”Det er en tsunami af forskning, der skal til”

Medicinal & Biotek:

Danske Nordic Bioscience er godt i gang med at udbrede sine biomarkører for fibrose internationalt og arbejder blandt andet mod en validering hos FDA. Et nyt samarbejde med Bristol-Myers Squibb er yderligere rygvind til den ”tsunami af forskning”, der er brug for i den forbindelse, siger adm. direktør Morten Karsdal.

Svensk Novo-selskab fortsætter fremdriften, men…

Medicinal & Biotek:

Et svensk medicinalselskab med danskere på topposter og Novo Ventures i ejerkredsen kan fortsat se salget af sit absolutte kerneaktiv stige. Et markant frasalg sidste år betyder dog, at både top og bundlinje falder i årets første kvartal, mens aktien nu ligger på det laveste niveau i næsten 5 år.

GSK skyder 2017 i gang med solide vækstrater

Medicinal & Biotek:

Den britiske medicinalproducent får lagt hårdt fra land i 2017, godt hjulpet af det faldende pund, med pæne salgstal for flere af dets hovedprodukter, men truslen om generisk konkurrence lurer stadig i kulissen.

Sanofi får godkendelse i Veloxis-territorium

Medicinal & Biotek:

Den franske medicinalkoncern Sanofi har fået godkendt et lægemiddel til at forebygge organafstødning i patienter, der har fået en nyretransplantation. Det er den samme indikation, som danske Veloxis går efter med sit kerneaktiv Envarsus XR.

Novo Nordisk sløjfer antistof-samarbejde

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk har revet en milliardaftale om udvikling af antistoffer inden for diabetesbehandling i stykker. Det kan der være to grunde til, mener en analytiker.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE