Log ind
COLOURBOX3127016.jpg
Foto: Colourbox

Mere dårligt nyt for Novo: Mylan kan være med til presse insulinpriserne

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Mylan har nået en ny milepæl i dets stort anlagte samarbejde med indiske Biocon, der skal resultere i en række biosimilære versioner af insulinmidler fra både Sanofi, Eli Lilly og Novo Nordisk.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 04.11.16 kl. 14:11

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

200 Lundbeck-ansatte nedlægger arbejdet

RITZAU_39340180.jpg Medicinal & Biotek:

Der skal mere i lønposen, kræver 200 Lundbeck-medarbejdere, der derfor har nedlagt arbejdet. Pressechef frygter leveringsproblemer, hvis arbejdsnedlæggelsen står på i længere tid.

Cytovac jagter 50 mio til hjernekræftmiddel

Medicinal & Biotek:

Danske Cytovac skal hente 50 mio. kr. inden udgangen af september. Planer om børsnotering er samtidig udskudt, skriver Dagbladet Børsen.

Ungt biotekselskab henter kapital hos it-milliardær

Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab AntibioTx har hentet et tocifret millionbeløb hos en ny investor. Pengene skal bruges til at afslutte flere kliniske forsøg med selskabet antibiotika mod multiresistente bakterier.

Novo-middel trækker ned i amerikansk fedmemarked

Medicinal & Biotek:

Det amerikanske marked for salg af lægemidler mod fedme gik tilbage i den forgangne uge. Det skyldes særligt en markant nedgang for Novo Nordisks Saxenda.

Finanshus spår Zealand-middel blockbusterpotentiale

Medicinal & Biotek:

Det amerikanske finanshus Jefferies spår et topsalg på kombinationspræparatet Soliqua, der indeholder Zealand Pharmas GLP-1-middel Adlyxin, på flere milliarder dollars.

Bavarian-møder trækker politiske spor

Medicinal & Biotek:

Sundhedsministeren skal nu forholde sig til, om det danske biologiske beredskabslager er tilstrækkeligt. Det sker, efter flere politiske udvalg har haft møde med Bavarian Nordic, der håber, at dets koppevaccine kan blive en del af et nyt forsvarsforlig.

Forsiden lige nu

Novo-boss: Vi er i stand til at tage markedsandele i USA

Lars Fruergaard Jørgensen6.jpg Medicinal & Biotek:

Trods drøje hugs fra indkøberne i USA over høje priser på Novo Nordisks diabetesmedicin, tror Lars Fruergaard Jørgensen, at den danske medicinalkoncern kan vinde markedsandele fra konkurrenterne.

Novos diabetesmiddel viser tegn på vægttab

Medicinal & Biotek:

Diabetesmidlet Semaglutid tyder på at kunne hjælpe patienter med deres overvægt, fortæller forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen.

AbbVie forbereder FDA-ansøgning for potentiel blockbuster

Medicinal & Biotek:

Amerikanske AbbVie vil senere på året indsende en ansøgning til de amerikanske myndigheder på en potentiel blockbuster til behandling af den kroniske sygdom endometriose, der rammer kvinder.

Novo-selskab når ny milepæl i samarbejde med Bayer

Medicinal & Biotek:

Et biotekselskab, som er en del af porteføljen hos Novo A/S, er rykket et skridt frem i et samarbejde med den tyske storkoncern Bayer AG. Det udløser en tocifret millionmilepæl.

EMA-komite afviser tre lægemidler

Medicinal & Biotek:

Ekspertkomiteen CHMP har vednt tommelfingeren nedad for tre lægemiddelansøgninger i denne måned, herunder for en kandidat fra en af Zealand Pharmas samarbejdspartnere.

Medicovirksomhed satser på redning

Medico & Rehab:

Danske Decumed har tabt sin anpartskapital, men ledelsen vurderer, at selskabskapitalen kan ”reetableres inden for en årrække” – og ser to redningsmuligheder.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE