Log ind
8049857550_41d95f4fc8_b.jpg
Foto: PR

Sanofi indgår ny milliardaftale

Medicinal & Biotek:

Franske Sanofi har indgået et potentielt milliardstort udviklingssamarbejde med et amerikansk biotekselskab, hvor håbet er at finde op mod 12 nye lægemidler.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 16.03.16 kl. 09:53

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novo Seeds starter nyt biotekfirma op

Gentest 2 - Carsten AndreasenPOLFOTOArkiv.jpg Medicinal & Biotek:

Sammen med Borean har Novo Seeds investeret et tocifret millionbeløb i et ”rigtigt spændende projekt”, som man takket være en ALK-direktør er blevet gjort opmærksom på hos et helt tredje selskab. Samtidig har man allerede tiltrukket en udenlandsk profil til formandsposten.

Data differentierer Novo-middel på ny

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk viser data på kombinationsproduktet Xultophy, der viser lovende takter for især to aspekter sammenlignet med en ældre behandling.

Nyt hold life science-babyer klar i Novo Nordisk Fondens regi

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk Fonden og Acceleraces mentornetværk NOME åbner op for skandinavisk udvidelse af netværket og er samtidig klar med dets næste hold life science-spirer.

Løven vinder forbudssag over kopiselskab

Medicinal & Biotek:

Danske Leo Pharma har vundet en midlertidig forbudssag over en international kopiproducent, der har markedsført en psoriasissalve, som Leo Pharma mener krænker flere patenter.

Børsen er lukket land for dansk biotek

Medicinal & Biotek:

Danske biotekselskaber skal ikke gøre sig nogen forhåbninger om at lade sig notere i Danmark lige foreløbig, så turen skal gå til USA, eller til Sverige.

Sydbank: Særdeles stærke resultater fra Devote-studie

Medicinal & Biotek:

Novos aktie bør stige i dag, når markedet åbner. Det mener senioranalytiker hos Sydbank, der dog frygter, at prispresset fra USA stadig kan overskygge de gode data for diabetesmidlet Tresiba, der kom i går aftes.

Forsiden lige nu

Nuevolution henter millioner til cancerprojekt

Nuevolution.JPG Medicinal & Biotek:

Danske Nuevolution har hentet et tocifret millionbeløb fra Innovationsfonden til et nyt forskningsprojekt om udvikling af nye skræddersyede kræftbehandlinger i samarbejde med en entreprenant forsker ved Københavns Universitet.

Tyggegummifamilie er tæt på milliardsalg

Medicinal & Biotek:

Inden nytår forventes nikotintygge-gummikoncernen Fertin Pharma at være solgt, erfarer Finans. Prisen vil formentlig lande lige nord for 2 mia. kr., som familien Bagger-Sørensen kan stikke i lommen.

Konkurrent baner vejen for Novo med ny godkendelse

Medicinal & Biotek:

Medicinalselskabet Eli Lilly har fået de amerikanske sundhedsmyndigheders godkendelse af, at diabetesmidlet Jardiance reducerer risikoen for hjertekar-død.

MW-indeks: Nær ved og næsten for Novo

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk kunne for en sjælden gangs skyld næsten toppe ugens indeks over kursstigninger blandt de børsnoterede life science-selskaber som følge af klinisk succes. Selv samme succes ramte dog tilsyneladende et andet dansk selskab hårdt på børsen.

Celleterapi viser lovende takter på Genmab-område

MedWatch anbefaler:

En eksperimentel behandling baseret på specialtilpassede immunceller har vist lovende resultater til behandling af den samme type knoglemarvskræft, som danske Genmab søger at behandle med sit kerneaktiv Darzalex.

AstraZeneca indgår millardaftale med lille biotekselskab

Medicinal & Biotek:

Britisk-svenske AstraZeneca har indgået et samarbejde med et mindre amerikansk biotekselskab om nye terapier mod blandt andet respiratoriske lidelser og hjertesygdomme.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE