Log ind
COLOURBOX2598921.jpg
Foto: colourbox

Orexigen overtager rettigheder til fedmemiddel i USA

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Orexigen har overtaget de amerikanske rettigheder til et fedmemiddel, der er i skarp konkurrence med Novo Nordisks Saxenda, fra partneren Takeda. Samtidig har man indgået en ny aftale for midlet med Valeant i Europa.


AF MARTIN HAVTORN PETERSEN
Offentliggjort 16.03.16 kl. 09:23

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novo indfører ansættelsesstop i Danmark

Novo Nordisk hovedkvarter3.jpg Medicinal & Biotek:

Den danske diabetesgigant Novo Nordisk har, efter koncernens skuffende regnskab tidligere på måneden, nu indført ansættelsesstop i Danmark.

Bavarian vil kopiere Genmabs succes

Medicinal & Biotek:

Hos Bavarian Nordic håber man på succesfulde data inden for tre år, så selskabets værdi kan gå i Genmabs spor, skriver dagbladet Børsen i dag.

Lif får ny formand

Medicinal & Biotek:

Lægemiddelindustriforeningen har mandag fået ny bestyrelsesformand. Den nye formand har sin daglige gang hos Novartis i Danmark og vil blandt andet arbejde for lige og let adgang for danske patienter til den rette behandling.

Pfizer har kig på Danmarks biobanker

Medicinal & Biotek:

Medicinalgiganten Pfizer har et godt øje til de danske biobanker og er klar til at lægge en væsentlig investering i Danmark. Dog er der én ting, der forhindrer det.

FDA giver advarsel til farmaselskab med indiske rødder

Medicinal & Biotek:

Et amerikansk firma har måske købt mere end de troede i sommer, da de overtog en fabrik i USA fra et indisk medicinalfirma. Fabrikken har nu fået et advarselsbrev fra FDA på grund af kvalitetsproblemer.

Saniona og Boehringer indgår skizofreniaftale

Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab Saniona har indgået en aftale med Boehringer Ingelheim om udvikling af midler til skizofreni, der har en potentiel værdi på et trecifret millionbeløb. (Opdateret 9.03)

Forsiden lige nu

Widex leverer stærk fremgang - og er selv overrasket

Jørgen Jensen.jpg Medico & Rehab:

Høreapparatkoncernen Widex kommer langt bedre ud af det forgangne regnskabsår end ventet. Det betyder bl.a., at man er i stand til at tage markedsandele.

Theranos appellerer sanktioner

Medicinal & Biotek:

Det amerikanske blodprøveselskab Theranos vil ikke acceptere den straf, selskabet og dets stifter, Elizabeth Holmes, er blevet pålagt.

Pharmacosmos' nye fokus kan blive væsentlig vækstmotor

Medicinal & Biotek:

Medicinalvirk-somheden Pharmacosmos arbejder hårdt på at udvikle et nyt forretningsområde, som kan blive en solid vækstkilde i forretningen, hvis alt går som håbet.

Walgreens indgår alliance for at få større del af receptmarked

MedWatch:

Den amerikanske apotekerkæde Wahlgreens går sammen med pharmacy benefit manager for at få en større markedsandel af receptpligtige lægemidler i USA.

Lif får ny formand

Medicinal & Biotek:

Lægemiddelindustri-foreningen har mandag fået ny bestyrelsesformand. Den nye formand har sin daglige gang hos Novartis i Danmark og vil blandt andet arbejde for lige og let adgang for danske patienter til den rette behandling.

To danske selskaber opruster sammen

Medicinal & Biotek:

Det danske kontraktforsknings-selskab Gubra vil nu udvide sit sats på blandt andet firmaets største vækstområde gennem en samarbejdsaftale med en anden dansk virksomhed, som blev sat i søen af en iværksætterprofessor ved årsskiftet.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE