Log ind
thumbsup-version3.jpg
Foto: POLFOTO

KRIS anbefaler Genmab-konkurrent

Medicinal & Biotek:

Amgens Krypolis, der er konkurrent til Genmabs Darzalex, er blevet anbefalet som standardbehandling af Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS). Til gengæld har rådet afvist Amgens dyre kræftmiddel Blincyto.


AF LONNI LYNGE
Offentliggjort 08.03.16 kl. 12:41

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Rebien: De to har været mine bedste medarbejdere

LarsRebien05 - copyright Carsten Bundgaard.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks afgående topchef Lars Rebien Sørensen peger i et interview på to af sine koncerndirektører som de bedste medarbejdere gennem årene.

Lundbecks topchef glad for Genmab

Medicinal & Biotek:

Kåre Schultz er glad for samarbejdet med Genmab, og Lundbeck-topchefen sender et anerkendende kip med hatten mod ledelsen i biotekselskabet.

Rebien presser efterfølger: Her er Novos vigtigste udfordringer

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks kommende topchef Lars Fruergaard skal lykkes med at ændre prisstrukturen i USA, løse vækstproblemerne i den biomedicinske division og synliggøre Novos nye produkters kvaliteter så meget bedre, at betalerne vil give en højere pris.

Nyt spinout sakser sukker til lægemidler

Medicinal & Biotek:

Et nyt biotekselskab bliver spundet ud fra Københavns Universitet. Selskabet tæller en tidligere Novo-mand og benytter sig af den internationalt kendte gensaks CRISPR. Man er allerede i gang med studier sammen med en partner.

Novo vil indføre ny prismodel

Medicinal & Biotek:

Novo-topchef Lars Rebien Sørensen åbner nu op for, at det danske selskab vil gå sammen med sine konkurrenter i en ny prismodel for lægemidler.

Ugebrev: Lavvækst og udfordringer venter for ALK i 2017

Medicinal & Biotek:

Der kommer til at være en række udfordringer for medicinalselskabet ALK i 2017. Det mener Økonomisk Ugebrev, som derfor peger på, at selskabet måske bliver nødt til at gentænke hele sin strategi.

Forsiden lige nu

Novo indsender ansøgning i EU og USA for sit "bedste skud"

Mads-Krogsgaard-Thomsen-2-NovoNordisk-CSO-hires.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk indsender nu ansøgningen for selskabets helt store håb og forskningsdirektørens kronjuvel til de amerikanske og europæiske sundhedsmyndigheder.

Innovationsfonden investerer tocifret millionbeløb i ny stamcellebehandling

Medicinal & Biotek:

En ny stamcellebehandling vil nu blive afprøvet i en række kliniske studier på Rigshospitalet takket være en tocifret millioninvestering fra Innovationsfonden.

Novartis viser stærke data for kræftmiddel

Medicinal & Biotek:

Data fra et fase 2-studie viser særdeles lovende takter for Novartis' T-celle-kræftmiddel i behandlingen af unge og børn med særlig kræftform.

Novo vil indføre ny prismodel

Medicinal & Biotek:

Novo-topchef Lars Rebien Sørensen åbner nu op for, at det danske selskab vil gå sammen med sine konkurrenter i en ny prismodel for lægemidler.

RADS efterlader arbejde til Medicinrådet

Sygdom & Sundhed:

Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin har afholdt sit sidste møde, og selv om 19 behandlingsvejledninger blev godkendt, er der stadig arbejde tilovers til Medicinrådet.

Nordisk biobro til USA domineres af svenskere

Medicinal & Biotek:

Nasdaq har i den forgangne uge forsøgt at bygge bro mellem nogle af de tungeste investorer i USA og nordiske life science-selskaber. Den bro blev dog i udpræget grad benyttet af svensken, der også ifølge en ny rapport dominerer børsnoteringerne. Der er bestemt positive tendenser i det danske miljø, men ”svenskerne er i en anden liga”, som det lyder fra en aktør.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE