Tip os
Log ind
thumbsup-version3.jpg
Foto: POLFOTO

KRIS anbefaler Genmab-konkurrent

Medicinal & Biotek:

Amgens Krypolis, der er konkurrent til Genmabs Darzalex, er blevet anbefalet som standardbehandling af Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS). Til gengæld har rådet afvist Amgens dyre kræftmiddel Blincyto.


AF LONNI PARK LYNGE
Offentliggjort 08.03.16 kl. 12:41

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

De første studieresultater: Overvægtige taber sig med Novo Nordisks fedmehåb

COLOURBOX524861.JPG Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk fører an i jagten på at udvikle medicin, som kan smelte kilo af overvægtige kroppe. Spritnye resultater for GLP-1-analogen Semaglutid viser de første gode takter for medicinalkoncernens næste fedmehåb. (opdateret)

Analytiker: Særdeles stærke fedmedata fra Novo Nordisk

Medicinal & Biotek:

Resultaterne fra et fase 2-forsøg med semaglutid til behandling af fedme mere end lever op til FDAs krav til fedmemidler, mener Sydbanks analytiker Søren Løntoft Hansen.

Novo Seeds investerer millioner i potentielt guldæg

Medicinal & Biotek:

Nyt biotekselskab, der udspringer fra Københavns Universitet, har fået 20 mio. kr. fra Novo Seeds til at udvikle lægemiddel til behandling af diabetes, fedme og fedtlever.

Nye fremskridt i løvens biologiske sats

Medicinal & Biotek:

Biotekselskabet Argenx har klaret sig helskindet igennem det prækliniske arbejde på det stof, som Leo Pharma har investeret i. Næste stop er fase 1. Godt for det biologiske sats, lyder det fra forskningsdirektør Kim Kjøller.

Sklerosemiddel fra Roche reducerer risiko for handicap

Medicinal & Biotek:

Nye resultater fra Roches studier med sklerosemidlet Ocrevus viser positive effekter på patienter, og reducerer risikoen for at blive bundet til en kørestol.

Lundbeck-direktør: Jeg var klar over, at FDA så det på en anden måde

Medicinal & Biotek:

Om Lundbeck vil forsøge en tredje gang at få udvidet indlægssedlen på antidepressivet Trintellix i USA er endnu uvist, siger forskningsdirektør Anders Gersel Pedersen for hvem, nattens afslag fra FDA ikke var en fuldstændig overraskelse.

Forsiden lige nu

Flere indberetter svigt ved medicoudstyr

35369814 - 28_05_2013 - Praktikant projekt - PEDERSEN MIKKEL BERG.jpg Medico & Rehab:

Der er flere og flere som indberetter problemer med medicoudstyr. Det fremgår af Lægemiddelstyrelsens årsrapport for området. Meget tilfredsstillende, lyder det fra styrelsen.

Forventningerne til det globale medicinsalg er faldende

Medicinal & Biotek:

En ny rapport fra EvaluatePharma viser, at forventningerne til det globale salg af lægemidler er faldet for første gang i et årti. Det skyldes en række faktorer, men primært et tiltagende prispres.

Nordea regner med kæmpe salg af Novos guldæg

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks lægemiddel semaglutid kan måske være selskabets nøgle til de mange milliarder, der ligger i medicinsk behandling af svær overvægt i USA. Det mener Nordeas medicinalanalytiker, der påpeger at de nye data for midlet kan være en game changer.

Cytovac gør klar til kapitalrejsning og første studiedata

Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab Cytovac har for nylig rejst små 10 mio. kr., men der skal yderligere 50 mio. kr. i kassen inden udgangen af 2017, siger adm. direktør Martin Roland Jensen. Samtidig kan man, hvis alt går vel, forvente de første data fra et vigtigt fase 2-studie allerede i år.

Farmabranchen mest hadede mand varmer op til bedragerisag

Medicinal & Biotek:

Bedrageri-retssagen mod Martin Shkreli, den kontroversielle og excentriske forhenværende topchef fra Turing Pharmaceuticals, bliver i denne uge indledt under stor bevågenhed.

Novo indgår alliance om stop af fossile brændstoffer

Medicinal & Biotek:

En ny, tyve år lang aftale mellem Novo Nordisk og en række andre aktører skal sikre grøn forsyning til selskabets produktion.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE