Log ind
BMS_Nassau_Park.jpg
Foto: BMS/PR

Hepatitis-midler fra BMS viser gode tegn i kinesisk studie

Medicinal & Biotek:

En kombinationsbehandling mod hepatitis C, som Bristol-Myers Squibb skrinlagde i USA for et par år siden, har nu vist stærke fase 3-resultater i en kinesisk patientgruppe. Det kan i sidste ende give selskabet adgang til et marked med 13 millioner hepatitis-patienter.


AF MARTIN HAVTORN PETERSEN
Offentliggjort 23.02.16 kl. 08:34

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Lægemiddelstyrelsens mand går til Novo

Novo Nordisk flag-version2.jpg Medicinal & Biotek:

Den danske repræsentant i EU’s videnskabelige komité og medlem af godkendelsesafdelingen i Lægemiddelstyrelsen forlader nu sin post til fordel for en stilling hos Novo Nordisk.

LIF går nu efter at få EMA til Danmark

Medicinal & Biotek:

Hos Lægemiddelindustriforeningen er man stærkt bekymret over udsigten til, at briterne nu forlader EU, men ruster sig også allerede til at gøre en stærk lobbyindsats for at få EMA til Danmark.

FAKTA: Sådan melder briterne sig ud af EU-samarbejdet

Medicinal & Biotek:

EU-traktatens artikel 50 beskriver vejen ud af EU. Bestemmelsen skal nu anvendes for første gang.

Amerikanerne bruger milliarder på naturmedicin og meditation

Medicinal & Biotek:

Amerikanerne bruger årligt op mod 200 mia. kr. på supplerende sundhedsydelser som urtemedicin, kiropraktorbesøg, meditation og yoga. Disse perifere ydelser tegner sig for mere end 9 pct. af den samlede egenbetaling for sundhedsydelser i landet.

Genmabs Arzerra afvist på det europæiske marked

Medicinal & Biotek:

CHMP under det europæiske lægemiddelagentur, EMA, har givet Genmabs leukæmimiddel Arzerra en negativ anbefaling vedrørende behandlingen af patienter med recidiverende kronisk lymfatisk leukæmi.

Aktierne går i rødt efter Brexit

Medicinal & Biotek:

Morgenstunden byder på røde tal over hele linjen til de danske og udenlandske life science-aktier efter meldingen om, at Storbritannien træder ud af EU.

Forsiden lige nu

MW-indeks: Positiv uge endte i Brexit-rødt

UK.JPG Medicinal & Biotek:

Brexit har endnu en gang sat sit mærke på aktiekurserne - først med håbet om, at det alligevel ville ende med Storbritannien i EU, og fredag med et styrtdyk aktiepriserne, da de forhåbninger blev knust af stemmetallene.

Brexit bekymrer hos Novo Nordisk på den lange bane

Medicinal & Biotek:

Hos Novo Nordisk har et Brexit ingen betydning på den korte horisont, men man bekymrer sig alligevel om EMA, den britiske forskning og prisen for varerne på længere sigt.

Novo-direktør træder ind i løvens bestyrelse

Medicinal & Biotek:

En af Novo Nordisk koncerndirektører er trådt ind i bestyrelsen hos det danske selskab Leo Pharma, og det er en herre med solid amerikansk erfaring i ryggen, erfaring som nu skal hjælpe Leo Pharma på samme marked.

Analyse: Den globale pipeline er 3.700 mia. kr. værd

Medicinal & Biotek:

Der er lægemidler til en værdi på mere end 3.700 mia. kr. under udvikling eller på vej til at blive godkendt i den samlede globale pipeline, vurderer Evaluate Pharma i en ny analyse. Novo Nordisk står med et af sine kliniske aktiver på spring til at snuppe en pæn bid af kagen.

LIF går nu efter at få EMA til Danmark

Medicinal & Biotek:

Hos Lægemiddel-industriforeningen er man stærkt bekymret over udsigten til, at briterne nu forlader EU, men ruster sig også allerede til at gøre en stærk lobbyindsats for at få EMA til Danmark.

Celgene kaster millioner i nyt kræftkonsortium

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Celgene har postet et trecifret millionbeløb i etableringen i et nyt kræftkonsortium mellem fire forskellige kræftcentre i USA.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE