Log ind
sanofi2.jpg
Foto: Sanofi

FDA accepterer LixiLan-ansøgning

Medicinal & Biotek:

De amerikanske sundhedsmyndigheder har sagt ja til at behandle Sanofis ansøgning om godkendelse af et kombinationsmiddel mod diabetes, som indeholder et produkt fra danske Zealand Pharma, der nu har udsigt til yderligere milepælsbetalinger.


AF LOUISE WENDT JENSEN
Offentliggjort 22.02.16 kl. 07:21

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Kritiker skifter spotlys fra Novo til mellemmænd

COLOURBOX2695831.jpg Medicinal & Biotek:

Amerikanske Citron Research er begyndt at gå i flæsket på især Express Scripts, som man mener bør være i fokus for den kommende præsident Trump frem for medicinalselskaberne, når det kommer til medicinpriserne i USA.

Amerikanere kalder Novos prisløfte en hån

Medicinal & Biotek:

En organisation mener, at markedet for receptmedicin er ødelagt, efter den danske producent af diabetesmedicin har lovet at holde prisstigningerne under ti pct. årligt.

Bavarian igangsætter incitamentsprogram

Medicinal & Biotek:

Bavarian Nordic har udstedt nye tegningsoptioner til koncernledelsen og udvalgte medarbejdere.

Lif: Danske Regioner er meget modige

Medicinal & Biotek:

Lægemiddelindustriforeningen finder Danske Regioners respons på høringssvarene til det nye medicinråds metoder langt fra tilfredsstillende. Og regionernes ”det ser vi på, når vi er i gang”-holdning er alt for slap, mener foreningen, der frygter, at både patienter og virksomheder kommer i klemme, de første år rådet kører.

Abbott vil ud af milliardhandel. NU.

Medicinal & Biotek:

Abbott sætter nu hårdt mod hårdt for at komme ud en handel af et firma, som har vist sig ikke at være så rent i kanten, som den amerikanske medicinalkoncern først troede.

"Virksomhederne har også selv ansvar for fremtidens arbejdskraft"

Medicinal & Biotek:

Den danske farmaindustri skriger på arbejdskraft, særligt de højt kvalificerede af slagsen, men det er ikke kun i uddannelsessektoren, at der er noget galt – problemerne ligger også i branchen selv, selv blandt de største af repræsentanterne.

Forsiden lige nu

MW-indeks: Hvilken forskel USA gør

POLFOTO_48689923.jpg Medicinal & Biotek:

En række af de danske børsnoterede life science-selskaber er i denne uge blevet kraftigt påvirket af udviklinger på det store, amerikanske marked.

Lilly og AstraZeneca i Alzheimers-samarbejde

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Eli Lilly og britisk-svenske AstraZeneca er gået sammen om udviklingen af et antistof til behandling af Alzheimers sygdom.

Sydbank: For tidligt at erklære løftet WDH-markedsandel for en succes

Medico & Rehab:

Efter fem års stilstand er det i november endelig lykkedes William Demant at hæve markedsandelen i en væsentlig salgskanal i USA, men man skal ifølge Sydbank-analytiker et par måneder længere hen for at kunne vurdere reel effekt.

BMS indgår forlig i off-label-sag

Medicinal & Biotek:

Den amerikanske medicinalkoncern Bristol-Myers Squibb har valgt at betale et trecifret millionbeløb for at afslutte en sag om ulovlig markedsføring.

Demant-direktør: Meget glad for flot november hos VA

Medico & Rehab:

William Demants ledelse er stærkt tilfredse med endelig at kunne hæve markedsandelen i den vigtige, offentlige salgskanal VA, men det er rent faktisk kun en lille del af kanalen, der er blevet eksponeret for selskabets nye produkt.

Gilead-topchef undskylder for prischok

Medicinal & Biotek:

Den øverste chef for Gilead Sciences kommer med en sjælden undskyldning til betalerne i forhold til omkostningsbyrden for hep c-lægemidlerne.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE