Log ind
Forskning, forsøg CB.jpg
Foto: Colourbox

Klinisk succes til Novo-selskab

Medicinal & Biotek:

Et amerikansk biotekselskab, som tæller Novo Ventures blandt sine investorer, har enorm fremgang på den amerikanske børs i kølvandet fra særdeles stærke kliniske data på selskabets smertehåb.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 17.02.16 kl. 16:12

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novos bløderkonkurrent render ind i problemer med dødsfald

forskning.jpg Medicinal & Biotek:

Medicinalkoncernen Roches blødermedicinhåb ACE910 (emicizumab), som har været spået til at gøre væsentlige indhug i Novo Nordisk bløderforretning, er kommet i vanskeligheder på grund af et dødsfald blandt patienterne.

Genmab skruer op for udviklingsindsatsen

Medicinal & Biotek:

Nu gælder det for Genmab om at finde det næste store produkt, mens selskabet kan varme sig ved succesen med knoglemarvskræftmidlet, Darzalex. Derfor lægges der omkring en kvart mia. kr. i år i forskning og udvikling.

”Et lægemiddel som Darzalex kommer kun én gang hvert tyvende år”

Medicinal & Biotek:

Genmabs adm. direktør kan næsten ikke få armene ned over ”den lysende stjerne”, knoglemarvskræftmidlet Darzalex. Der kommer ikke et nyt som det i hans tid, men han arbejder alligevel benhårdt på at ramme en ny guldåre.

Genmab runder milliard-milepæl i 2017 - og mere til

Medicinal & Biotek:

Salget af Genmabs middel mod knoglemarvskræft kommer til at runde 1 mia. dollars i år, lyder forventningen for 2017 i selskabets årsregnskab for det forgangne år. Dermed bliver midlet i år udråbt som såkaldt blockbuster, efter det kun har været på markedet siden december 2015.

Sydbank: Opløftende udmeldinger om Darzalex-salg i 2017

Medicinal & Biotek:

Genmab smider forsigtigheden i forhold til sine forventninger over bord med sine udmeldinger til forventningerne i 2017. Det mener senioranalytiker i Sydbank.

Novo bruger trecifret millionbeløb i amerikanske reklamer

Medicinal & Biotek:

I kampen om seerne og ikke mindst patienternes opmærksomhed har Novo Nordisk investeret massivt i amerikanske tv-reklamer, som skal positionere insulinen Tresiba overfor de amerikanske forbrugere.

Forsiden lige nu

Storbank ser enormt potentiale i norsk biotekklynge

5620822324_52164f9bda_o.jpg Medicinal & Biotek:

Storbanken DNB mener, at Oslo Cancer Cluster har udviklet sig til en af de allerstærkeste biotekklynger i Europa. Den norske life science-industri er i det hele taget ved at være moden, særligt efter tyske Bayers milliardovertagelse af et norsk biotekselskab for få år siden, lyder det fra bankens seniorrådgiver på sundhedsområdet.

Alle er enige: Tronskiftet i William Demant kører helt efter manuskriptet - selvom kongen forbliver på bakken

Medico & Rehab:

Modsat i f.eks. Novo Nordisk forløb topchefskiftet i høreapparatkoncernen William Demant helt efter bogen. Både formand, ledelse og analytikere er tilfredse, selvom den afgående topchef Niels Jacobsen får en magtfuld rolle fremadrettet.

Novartis får genvej for lungekræftmiddel

Medicinal & Biotek:

Schweiziske Novartis har fået nedbragt evalueringsperioden i USA for en ansøgning om godkendelse af et middel til førstelinjebehandling af visse patienter med lungekræft.

Ny WDH-chef: Jeg har haft de bedste muligheder for at se opgaven an

Medico & Rehab:

Man skal ikke forvente de store revolutioner, når Søren Nielsen til foråret indtager tronen som ny adm. direktør i den danske høreapparatgigant William Demant. Han har selv været med til at lave selskabets strategi, og den vil han fortsætte med at eksekvere, lyder det fra den nye direktør.

Big pharmas tunge drenge skubber på skattereform

Medicinal & Biotek:

En række topchefer fra nogle af verdens største medicinalselskaber er gået i offensiven i forhold til at få de amerikanske politikere til at gennemføre skattereformer, der kan betyde igangsætningen af en ny opkøbsbølge i branchen.

Gilead satser på baby boomer-effekt

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Gilead Sciences forsøger at revitalisere sin kommercielle guldgrube ved at henvende sig specifikt til en betragtelig målgruppe.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE