Log ind
Genmab_silver_on_green_sideview.jpg
Foto: Genmab, PR

Flot start til Genmabs kræftmiddel i USA

Medicinal & Biotek:

Genmab sidder på en pengetank på næsten 3,5 mia. kr. og varmer sig ved, at kræftmidlet Darzalex på bare en måned har givet Genmab indtægter på 16 mio. kr. for sit salg i USA på 19,7 mio. dollars. Forventningerne for midlet i 2016 er massive.


AF LOUISE WENDT JENSEN
Offentliggjort 17.02.16 kl. 17:06

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Rebien: De to har været mine bedste medarbejdere

LarsRebien05 - copyright Carsten Bundgaard.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks afgående topchef Lars Rebien Sørensen peger i et interview på to af sine koncerndirektører som de bedste medarbejdere gennem årene.

Rebien presser efterfølger: Her er Novos vigtigste udfordringer

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks kommende topchef Lars Fruergaard skal lykkes med at ændre prisstrukturen i USA, løse vækstproblemerne i den biomedicinske division og synliggøre Novos nye produkters kvaliteter så meget bedre, at betalerne vil give en højere pris.

Lundbecks topchef glad for Genmab

Medicinal & Biotek:

Kåre Schultz er glad for samarbejdet med Genmab, og Lundbeck-topchefen sender et anerkendende kip med hatten mod ledelsen i biotekselskabet.

Nyt spinout sakser sukker til lægemidler

Medicinal & Biotek:

Et nyt biotekselskab bliver spundet ud fra Københavns Universitet. Selskabet tæller en tidligere Novo-mand og benytter sig af den internationalt kendte gensaks CRISPR. Man er allerede i gang med studier sammen med en partner.

Konkurrent baner vejen for Novo med ny godkendelse

Medicinal & Biotek:

Medicinalselskabet Eli Lilly har fået de amerikanske sundhedsmyndigheders godkendelse af, at diabetesmidlet Jardiance reducerer risikoen for hjertekar-død.

Ugebrev: Lavvækst og udfordringer venter for ALK i 2017

Medicinal & Biotek:

Der kommer til at være en række udfordringer for medicinalselskabet ALK i 2017. Det mener Økonomisk Ugebrev, som derfor peger på, at selskabet måske bliver nødt til at gentænke hele sin strategi.

Forsiden lige nu

Innovationsfonden investerer tocifret millionbeløb i ny stamcellebehandling

Two Quantum systems in use.jpg Medicinal & Biotek:

En ny stamcellebehandling vil nu blive afprøvet i en række kliniske studier på Rigshospitalet takket være en tocifret millioninvestering fra Innovationsfonden.

Novo vil indføre ny prismodel

Medicinal & Biotek:

Novo-topchef Lars Rebien Sørensen åbner nu op for, at det danske selskab vil gå sammen med sine konkurrenter i en ny prismodel for lægemidler.

RADS efterlader arbejde til Medicinrådet

Sygdom & Sundhed:

Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin har afholdt sit sidste møde, og selv om 19 behandlingsvejledninger blev godkendt, er der stadig arbejde tilovers til Medicinrådet.

Nordisk biobro til USA domineres af svenskere

Medicinal & Biotek:

Nasdaq har i den forgangne uge forsøgt at bygge bro mellem nogle af de tungeste investorer i USA og nordiske life science-selskaber. Den bro blev dog i udpræget grad benyttet af svensken, der også ifølge en ny rapport dominerer børsnoteringerne. Der er bestemt positive tendenser i det danske miljø, men ”svenskerne er i en anden liga”, som det lyder fra en aktør.

Rebien: De to har været mine bedste medarbejdere

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisks afgående topchef Lars Rebien Sørensen peger i et interview på to af sine koncerndirektører som de bedste medarbejdere gennem årene.

Lundbeck-partner starter nyt neurofirma

Medicinal & Biotek:

Japanske Takeda har sammen med et venturekapitalfirma etableret et nyt biotekselskab, som med et trecifret millionbeløb i ryggen og en serieiværksætter ved roret skal udvikle nye lægemidler mod neurologiske og psykiske sygdomme.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE