Tip os
Log ind
FTI - Shire - Flemming Ornskov-27.jpg
Foto: Shire/ PR

Ventet vækstopbremsning hos Shire

Medicinal & Biotek:

Det irske medicinalselskab Shire, der ledes af danske Flemming Ørnskov, må for regnskabsåret 2015 ganske som ventet se sine tidligere så imponerende vækstrater på toplinjen falde markant.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 11.02.16 kl. 14:43

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novos forskningschef: Semaglutid vinder altid

Mads Krogsgaard Thomsen Medicinal & Biotek:

Pipelinehåbet semaglutid har nu slået stort set samtlige førende diabetespræparater på markedet i direkte sammenligningsstudier, mener Novos forskningschef Mads Krogsgaard Thomsen. Der mangler dog to vigtige kampe, inden man for alvor kan kalde GLP-1-analogen kongen af klinikken.

Storbank: Semaglutid står over for stærk lancering

Medicinal & Biotek:

Nye opløftende fase 3-data får den svenske storbank til at spå en stærk lancering af Novo Nordisks nyeste diabetesmiddel, semaglutid, som kan blive godkendt i USA allerede i år.

FDA godkender mange produkter på et tyndt grundlag

Medicinal & Biotek:

To nye studier peger på, at en lang række lægemidler og medicinsk udstyr godkendes til det amerikanske marked uden tilstrækkelige beviser for deres effekt og sikkerhed.

Opioid-producent ramt af nyt søgsmål

Medicinal & Biotek:

Den amerikanske delstat South Carolina er den seneste i rækken af stater og amter, der går rettens vej mod producenter af det smertestillende middel opioid.

Konkurrerende lægemidler kommer hurtigere på markedet

Medicinal & Biotek:

Ikke siden 1970’erne har perioden været kortere, fra et lægemiddel introduceres på markedet, til et konkurrerende inden for samme behandlingsområde gør det kunsten efter. Og det er godt - for samfundet i almindelighed og den enkelte patient i særdeleshed, lyder det fra lægemiddelindustrien på baggrund af ny rapport.

Lundbeck indgår amerikansk partnerskab om demensfinder

Medicinal & Biotek:

Danske Lundbeck er gået sammen med flere store spillere fra big pharma samt universiteter i et nyt amerikansk samarbejde. Målet er at udvikle et diagnostisk værktøj, der kan forudsige, hvornår en person rammes af Alzheimers.

Forsiden lige nu

Rehabgazelle opruster i Europa

Peter Maindal 5x3.jpg Medico & Rehab:

Det koster på bundlinjen, at den danske virksomhed Vendlet har startet datterselskab i Tyskland, men trods det holder virksomheden fast i sin strategi og åbner endnu en europæisk afdeling.

GN-partner har succes med implantater

Medico & Rehab:

Den australske høreappartsproducent Cochlear vækster på både top- og bundlinje. Godt nyt for danske GN Hearing, der siden 2015 har dannet partnerskab med selskabet.

FDA godkender Pfizer-middel med en advarsel

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddel-myndigheder, FDA, har sagt god for Pfizers nye leukæmimiddel, Besponsa, men godkendelsen inkluderer en alvorlig advarsel.

Demokraterne indleder prisundersøgelse af sklerosemidler

Medicinal & Biotek:

En række større medicinalselskaber mistænkes for uretmæssigt at have hævet priserne på midler til behandling af sklerose. Demokraterne i den amerikanske kongres kræver forklaring.

AstraZeneca og Merck får ny medvind til kræftmiddel

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddel-myndigheder, FDA, har sagt god for en udvidelse af godkendelsen til et middel mod æggestokkekræft udviklet af AstraZeneca.

Finanshuse hæver kursmål for GN efter regnskab

Medico & Rehab:

Torsagens positive regnskab for den danske GN-koncern har fået finanshusene til tasterne og til at hæve kursmålene til selskabets aktie.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE