MedWatch

Kåre Schultz har skåret ledelseslag væk

Koncerndirektionen hos Lundbeck gik fra tre til seks medlemmer, da selskabet i går præsenterede sit årsregnskab, men i virkeligheden er der tale om en rationalisering af ledelsen frem for en oprustning, forklarer Kåre Schultz.

Tre nye medlemmer af koncerndirektionen hos Lundbeck blev onsdag præsenteret i forbindelse med årsregnskabet for 2015, så direktionen nu tæller seks mand i stedet for tre.

Men der er ikke som sådan tale om en oprustning på ledelsesfronten faktisk tværtimod.

”Da jeg startede her, var der en adm. direktør og så to registrerede direktører, Anders Götzshe (finansdirektør, red.), og Anders Gersel (forskningsdirektør, red.). Og så var der en ledelsesgruppe - corporate management group - som bestod af ti mennesker. Det er det, jeg nu har smeltet sammen, rationaliseret eller fokuseret om du vil, så vi nu har én direktion, som består af seks mennesker,” forklarer Kåre Schultz om de nye direktionsmedlemmer, der tæller Staffan Schüberg, der er ny kommerciel direktør, Jacob Tolstrup, der er ny stabsdirektør og Lars Bang, der er ny funktionsdirektør.

Alle tre sad i den tidligere ledelsesgruppe. I gruppen har tidligere også siddet juridisk direktør Mette Carlstedt, porteføljedirektør Allan Wehnert, direktør for produktstrategi, Andreas Eggert, og Ole Chrintz, der, inden han gik på pension i december, var direktør for Europa og Internationale Markeder.

”Nu har vi en fuldstændig straight lige ud ad landevejen organisation uden det her dobbeltlagssystem. Det en forenkling af organisationen og en fokusering af organisationen med det hold, som jeg tror på kan implementere strategien,” siger Kåre Schultz.

Her er de nye ansigter på Kåres hold

Kåre Schultz: ”Det er spørgsmålet, om man tør”

Lundbeck øger nu toplinjen og udvider topledelsen

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier