Log ind
penge6.jpg
Foto: Colourbox

Mylan i svensk storhandel

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Mylan har opgivet ævred i forhold til opkøbet af Perrigo og har i stedet kastet sin kærlighed og et tocifret milliardbeløb efter et svensk selskab.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 11.02.16 kl. 09:00

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Life science-bosser er de bedst betalte i USA

penge.jpg Medicinal & Biotek:

Biotek- og farmabosserne er den bedst betalte kategori af topcheferne i de store selskaber i USA. Det er især lederne af Big Biotech, der fører an, når det kommer til størrelsen af lønningsposen.

Samsung klar til det europæiske marked

Medicinal & Biotek:

Samsung Bioepis er nu klar til at give Johnson & Johnson hård konkurrence med den endelige godkendelse af et nyt biosimilært middel i Europa.

Lundbeck-direktør sælger aktier for tocifret millionbeløb

Medicinal & Biotek:

Forskningsdirektør Anders Gersel Pedersen har valgt at sælge 45.000 Lundbeck-aktier, hvilket indbringer ham et tocifret millionbeløb.

Brexit vil give industrien store problemer i forhold til EMA

Medicinal & Biotek:

Det bliver både dyrt og besværligt for lægemiddelindustrien i hele Europa, hvis briterne vælger at forlade EU, for så skal EMA højest sandsynligt flyttes, og det vil koste på flere fronter.

Europæisk salg udløser trecifret millionbeløb til Genmab

Medicinal & Biotek:

Genmabs partner Janssen har nu fået gang i det kommercielle salg af partnernes kræftlægemiddel Darzalex i Europa, og det udløser en markant milepælsbetaling til den danske biotekvirksomhed.

Orifarm klar til flere opkøb

Medicinal & Biotek:

Efter et vellykket opkøb sidste år, der blev en nødvendig genvej til vækst, har lægemiddelkoncernen Orifarm fået blod på tanden i forhold til flere opkøb, skriver dagbladet Børsen.

Forsiden lige nu

"Hvis vi virkelig gerne ville omsætte for en milliard, kunne vi gøre det i 2016"

10886654 - 22_08_2008 - Kim Ginnerup - HAGLUND MARTIN KURT.jpg Medicinal & Biotek:

Hos Missionpharma handler det ikke kun om at nå "den famøse milliard" i omsætning, men om at gøre det på den rigtige måde. Den fortsatte succes i selskabet skal sikres ved at være mere lokalt til stede i Afrika, fortæller adm. direktør, Kim Ginnerup. Et datterselskab i Zambia er første skridt på vejen.

F&U næsten fordoblet hos Symphogen

Medicinal & Biotek:

Toplinjen er skrumpet hos det danske biotekselskab Symphogen, og sammen med stort voksende omkostninger til forskningen i og udviklingen af selskabets aktiver, bliver det til et markant større minus på bundlinjen.

Novo Nordisk køber til i Kalundborg

Medicinal & Biotek:

Der er lagt op til udvidelse hos Novo Nordisk i Kalundborg, hvor medicinalgiganten netop har købt ekstra jord op ad sit eksisterende fabriksområde.

Lars Rebien slutter sig til Aamund, Borge og Mærsk Mc-Kinney Møller

Mennesker:

"Verdens bedste topchef" kan nu også smykke sig med en lidt anderledes dansk hædersbevisning, som en række andre store personligheder inden for dansk kultur- og erhvervsliv er blevet tildelt.

Ombejlet dansk vækstkomet skovler penge ind på superteknologi

Medico & Rehab:

Teknologivirksomheden 3Shape har på få år udviklet sig til en bemærkelsesværdig vækstcase. Selskabet har netop øget omsætningen 30 pct. og har efterhånden en størrelse, hvor en børsnotering er realistisk, hvis stifterne på et tidspunkt vil sælge en del af forretningen.

Døende dansk biotekstjerne sælger de sidste projekter

Medicinal & Biotek:

Selskabet Neurosearch er med salget af sine to sidste aktiver kommet tættere på at kunne blive endeligt lukket ned, men en retssag og ejerskaber af to mindre selskaber holder stadig hjulene i gang.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE