Log ind
Mads-Krogsgaard-Thomsen-2-NovoNordisk-CSO-hires.jpg
Foto: Novo Nordisk/PR

Novo melder sig på banen i nyt milliardmarked

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk afslører i årsregnskabet, at selskabet forventer at gå aktivt ind i kampen om det særdeles lukrative fedtlevermarked.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 03.02.16 kl. 08:20

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novo Nordisk vinder markedsandele i USA

Novo Nordisk flag-version2.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk insulinforretning i USA fortsætter med at vinde markedsandele, viser receptstatistikken for uge 6. Det skriver Børsen.

Rebiens første slag i kampen om EMA: Objektive kriterier et must

Medicinal & Biotek:

Den tidligere Novo Nordisk-direktør Lars Rebien Sørensen arbejder for at få skabt en liste af objektive kriterier for, hvor EMA skal ligge. Han tegner et dystert billede af, hvad der kan ske, hvis agenturet kommer til at ligge det forkerte sted.

Hun skal udvikle Genmabs næste storsællert

Medicinal & Biotek:

Genmabs nye udviklingschef Judith Klimovsky har 3-4 år til at finde en afløser for biotekselskabets storsællert Darzalex. Det skriver Børsen.

Lundbeck får ny godkendelse til nøgleprodukt

Medicinal & Biotek:

Danske Lundbeck har sammen med partneren Otsuka fået en ny godkendelse på et af selskabets nøgleprodukter mod skizofreni.

Leo Pharma på tærsklen til nyt milliardsalg

Medicinal & Biotek:

Hvis Leo Parma også får godkendt Brodalumab i Europa, kan psoriasismidlet nå et globalt salg på 4,2 mia. kr., vurderer Credit Suisse. Det skriver Børsen.

Ugebrev: Stort kurspotentiale i Novo på et års sigt

Medicinal & Biotek:

Der er et stærkt comeback forude for Novo Nordisk-aktien senere på året, lyder det fra Økonomisk Ugebrev Formue. Blandt andet satser ugebrevet på en FDA-godkendelse af Novos semaglutid i fjerde kvartal.

Forsiden lige nu

Karolinska-selskab rejser millioner til fase 2-studie

blod.jpg Medicinal & Biotek:

Et svensk biotekselskab, som har Karolinska Development i ejerkredsen, har rejst et tocifret millionbeløb til at gennemføre et fase 2-studie med sin hovedkandidat – et studie som er blevet udvidet flere gange.

Novo Nordisk går nye veje i formandsjagt

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk forventes inden for en overskuelig fremtid at skulle finde afløseren for Göran Ando som bestyrelsesformand. Men til forskel fra de seneste mange års traditioner tegner der sig ikke en oplagt intern kandidat.

Norske Targovax øger underskuddet

Medicinal & Biotek:

Det kræftfokuserede norske biotekselskab Targovax lagde lidt flere millioner til sit nettotab i 2016. Men selskabet har fortsat rigeligt på kistebunden og ser nu frem mod et år med en række kliniske milepæle i horisonten.

Telemedicinsk selskab lægger an til flere produktlanceringer

Medico & Rehab:

Nye kliniske resultater og lancering af et par nye medicoprodukter skal sikre fremdrift for det telemedicinske selskab Viewcare, men selskabet er udfordret af det langsomme tempo inden for telemedicin i Danmark. Derfor poster man flere penge i implementeringshjælp, som skal sætte fut i tingene.

Celgene buldrer frem med planerne for nyt sklerosemiddel

Medicinal & Biotek:

Nye resultater fra Celgenes fase 3-forsøg med dets sklerosekandidat underbygger selskabets planer om en snarlig ansøgning om godkendelse hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder.

AstraZeneca sigter mod godkendelse med nye data for kræfthåb

Medicinal & Biotek:

Nye data fra et fase 3-forsøg med AstraZenecas kræftmiddel Lynparza bringer selskabet tættere på en godkendelse hos de amerikanske lægemiddelmyndigheder.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE