Tip os
Log ind
IMG_0687_FlemmingP500_jpg.jpg
Foto: ALK Abelló/PR

Abbott afgiver salg til ALK på sigt

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Abbott er en ideel samarbejdspartner for ALK i Sydøstasien, fordi de er villige til at give salget tilbage til ALK om en årrække, når husstøvmidetabletten forhåbentlig er godt etableret.


AF LOUISE WENDT JENSEN
Offentliggjort 28.01.16 kl. 09:59

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novos forskningschef: Semaglutid vinder altid

Mads Krogsgaard Thomsen Medicinal & Biotek:

Pipelinehåbet semaglutid har nu slået stort set samtlige førende diabetespræparater på markedet i direkte sammenligningsstudier, mener Novos forskningschef Mads Krogsgaard Thomsen. Der mangler dog to vigtige kampe, inden man for alvor kan kalde GLP-1-analogen kongen af klinikken.

Storbank: Semaglutid står over for stærk lancering

Medicinal & Biotek:

Nye opløftende fase 3-data får den svenske storbank til at spå en stærk lancering af Novo Nordisks nyeste diabetesmiddel, semaglutid, som kan blive godkendt i USA allerede i år.

FDA godkender mange produkter på et tyndt grundlag

Medicinal & Biotek:

To nye studier peger på, at en lang række lægemidler og medicinsk udstyr godkendes til det amerikanske marked uden tilstrækkelige beviser for deres effekt og sikkerhed.

Opioid-producent ramt af nyt søgsmål

Medicinal & Biotek:

Den amerikanske delstat South Carolina er den seneste i rækken af stater og amter, der går rettens vej mod producenter af det smertestillende middel opioid.

Konkurrerende lægemidler kommer hurtigere på markedet

Medicinal & Biotek:

Ikke siden 1970’erne har perioden været kortere, fra et lægemiddel introduceres på markedet, til et konkurrerende inden for samme behandlingsområde gør det kunsten efter. Og det er godt - for samfundet i almindelighed og den enkelte patient i særdeleshed, lyder det fra lægemiddelindustrien på baggrund af ny rapport.

Lundbeck indgår amerikansk partnerskab om demensfinder

Medicinal & Biotek:

Danske Lundbeck er gået sammen med flere store spillere fra big pharma samt universiteter i et nyt amerikansk samarbejde. Målet er at udvikle et diagnostisk værktøj, der kan forudsige, hvornår en person rammes af Alzheimers.

Forsiden lige nu

Rehabgazelle opruster i Europa

Peter Maindal 5x3.jpg Medico & Rehab:

Det koster på bundlinjen, at den danske virksomhed Vendlet har startet datterselskab i Tyskland, men trods det holder virksomheden fast i sin strategi og åbner endnu en europæisk afdeling.

GN-partner har succes med implantater

Medico & Rehab:

Den australske høreappartsproducent Cochlear vækster på både top- og bundlinje. Godt nyt for danske GN Hearing, der siden 2015 har dannet partnerskab med selskabet.

FDA godkender Pfizer-middel med en advarsel

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddel-myndigheder, FDA, har sagt god for Pfizers nye leukæmimiddel, Besponsa, men godkendelsen inkluderer en alvorlig advarsel.

Demokraterne indleder prisundersøgelse af sklerosemidler

Medicinal & Biotek:

En række større medicinalselskaber mistænkes for uretmæssigt at have hævet priserne på midler til behandling af sklerose. Demokraterne i den amerikanske kongres kræver forklaring.

AstraZeneca og Merck får ny medvind til kræftmiddel

Medicinal & Biotek:

De amerikanske lægemiddel-myndigheder, FDA, har sagt god for en udvidelse af godkendelsen til et middel mod æggestokkekræft udviklet af AstraZeneca.

Finanshuse hæver kursmål for GN efter regnskab

Medico & Rehab:

Torsagens positive regnskab for den danske GN-koncern har fået finanshusene til tasterne og til at hæve kursmålene til selskabets aktie.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE