Log ind
FTI - Shire - Flemming Ornskov-23.jpg
Foto: Shire/ PR

"Det er ikke billigt, men der er ikke nogen ting, som fås billigt i dag"

Medicinal & Biotek:

Et af de store samtaleemner på den nu overståede JP Morgan Healthcare-konference var ifølge Danske Capitals senior porteføljemanager Shires opkøb af Baxalta. Folk var skuffede over to forhold og bange for et tredje, men porteføljeforvalteren ser en god strategi fra topchef Flemming Ørnskov.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 18.01.16 kl. 12:09

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novo et skridt nærmere amerikansk godkendelse af nyt produkt

Novo Nordisk flag-version2.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk er kommet et markant skridt nærmere en amerikansk godkendelse af kombinationsmidlet Xultophy efter tirsdagens møde hos et uafhængigt ekspertpanel under FDA.

”Det er afsindigt vigtigt for Genmabs fremtid”

Medicinal & Biotek:

For første gang er patienter blevet doseret med et lægemiddel baseret på Genmabs teknologiplatform DuoBody, og vigtigheden kan ifølge topchef Jan van de Winkel ikke undervurderes, selv om det ganske vist er et Janssen-lægemiddel og ikke Genmabs eget, der er tale om. For en meget stor del af selskabets pipeline er baseret på teknologien og inden længe rammer et af selskabets egne lægemidler klinikken.

FDA sætter spørgsmålstegn ved Sanofi/Zealand-kombination

Medicinal & Biotek:

De amerikanske tilsynsmyndigheder har forud for onsdagens ekspertmøde rejst en række tvivlsspørgsmål ved Sanofi og Zealand Pharmas kombinationspræparat til behandling af diabetes.

Ny ALK-direktør medvirker til Sanofi-rokade

Medicinal & Biotek:

Med Carsten Hellmanns accept af jobbet som topdirektør i ALK udløses en rokade i ledelsen af Sanofi, hvor chefen for diabetesområdet samtidig fyres.

Europa fjerner advarsel fra Pfizer-middel

Medicinal & Biotek:

Den europæiske lægemiddelmyndighed har fjernet en advarsel fra Pfizers rygestopmiddel efter studie viser, at det ikke giver neuropsykiatriske bivirkninger. Lægemiddelgiganten håber på det samme i USA.

Biotekfirma efterlyser partner med en halv milliard

Medicinal & Biotek:

Det lille biotekfirma Mipsalus er på jagt efter en partner, der kan skyde den halve mia. kr. i virksomhedens hovedaktiv, som er nødvendig for at få produktet ud på markedet.

Forsiden lige nu

Medicinalindustrien topper produktivitetsliste

Pharmaceuticals-Production.jpg MedWatch:

Der bliver taget godt fat rundt omkring i den danske lægemiddelindustri. Branchen ligger højest, når det handler om at skabe værdi i Danmark.

Virussen, der vækkede verden

Medicinal & Biotek:

Dette er den samlede fortælling på seks kapitler om tilblivelsen af den historiske ebola-aftale mellem Bavarian Nordic og Johnson & Johnson. Og det er fortællingen om den ebola-epidemi, der for en periode indtog den globale scene og havde store konsekvenser for befolkningen i Vestafrika.

Salget af Genmabs kræfthåb dykker

Medicinal & Biotek:

Salgstallene for Genmabs kræftmiddel Darzalex har taget et mindre dyk i april måned, men Nordea-analytiker maner til ro.

Novo fortsætter fremdriften efter positiv Xultophy-afstemning

Medicinal & Biotek:

Investorerne belønner Novo Nordisk fra morgenstunden efter anbefalingen af virksomhedens kombinationsprodukt Xultophy mod diabetes.

Analytiker: Novos Xultophy står stærkt

Medicinal & Biotek:

Ifølge senioranalytiker, Søren Løntoft, fra Sydbank, var det ventet, at en ekspertkomité under FDA ville stemme for en godkendelse af Novo Nordisks kombinationsprodukt til diabetes. Han mener det er bedre end kombinationsproduktet Lixilan fra Sanofi og danske Zealand Pharma, der skal vurderes i dag.

UCB i patentsag i USA

Medicinal & Biotek:

Den belgiske medicinalvirksomhed UCB angribes nu på et af sine kerneprodukter. En generisk producent mener ikke, at selskabets patenter for produktet er gyldige.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE