Log ind
COLOURBOX2307877.jpg
Foto: Colourbox

Dansk biotekselskab indgår aftale med Takeda

Medicinal & Biotek:

Det danske biotekselskab NsGene, der er et spin-off fra NeuroSearch, har indgået en forskningsaftale med den japanske medicinalkoncern Takeda, der kan medføre stor fremgang for selskabets udvikling af et lægemiddel til behandling af Parkinsons sygdom.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 18.01.16 kl. 11:26

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Novo Nordisk sløjfer antistof-samarbejde

Novo Nordisk flag-version2.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk har revet en milliardaftale om udvikling af antistoffer inden for diabetesbehandling i stykker. Det kan der være to grunde til, mener en analytiker.

Zealand Pharma lægger i ovnen til USA-ekspansion

Medicinal & Biotek:

Topledelsen i Zealand Pharma er på charmeoffensiv i USA, hvor det danske biotekselskab inden længe planlægger at slå permanente rødder.

Zealand-chef løfter sløret for markedsførings-tidsplan

Medicinal & Biotek:

Zealand Pharma håber på om få år at kunne spinde guld på biotekselskabets egne tre medicinkandidater. Adm. direktør Britt Meelby Jensen tegner tidslinjer for markedsføring og skitserer konkurrent-landskabet i et interview med MedWatch.

Sydbank: Lillys salgstal lover godt for Novo Nordisk

Medicinal & Biotek:

De tendenser der kan spottes i Eli Lillys regnskab lover godt for Novo Nordisk, der selv skal fremlægge kvartalstal i næste uge. Særligt efterspørgslen ser flot ud, siger Sydbank-analytikeren Søren Løntoft.

Eksplosion forårsager global antibiotikamangel

Medicinal & Biotek:

En eksplosion på en kinesisk råvarefabrik for et halvt år siden giver stadig globale efterdønninger. Mangel på en bestemt type bredspektret antibiotika presser det danske og det globale sundhedsvæsen.

Efter 10 års biotekeventyr for Danfoss-ejer og minus på 371 mio: Ny stor satsning på vej

Medicinal & Biotek:

MC2 Therapeutics, der har Danfoss-ejer Jørgen Mads Clausen i ejerkredsen, har på 10 år tabt 371 mio. kr. Nu melder den prominente ejerkreds om et nyt, stort sats.

Forsiden lige nu

Missionpharma: Vi er faldet ned mellem to stole

Kim Ginnerup.jpg Medicinal & Biotek:

Rigsadvokaten kan af juridiske årsager ikke tilbagebetale 20 mio. beslaglagte kr. til FN, og FN vil ikke handle med Missionpharma før de får pengene. Selskabet føler sig fanget i sagen, men er fast besluttet på at få løst konflikten.

”Det er en tsunami af forskning, der skal til”

Medicinal & Biotek:

Danske Nordic Bioscience er godt i gang med at udbrede sine biomarkører for fibrose internationalt og arbejder blandt andet mod en validering hos FDA. Et nyt samarbejde med Bristol-Myers Squibb er yderligere rygvind til den ”tsunami af forskning”, der er brug for i den forbindelse, siger adm. direktør Morten Karsdal.

Lundbeckfondens formue svulmer til over 60 mia. kr.

Medicinal & Biotek:

Storaktionæren i Lundbeck, ALK og Falck krydsede i 2016 for første gang en nettoformue på over 60 mia. kr. Det var særligt præstationerne i Lundbeck, der smittede af.

Svensk Novo-selskab fortsætter fremdriften, men…

Medicinal & Biotek:

Et svensk medicinalselskab med danskere på topposter og Novo Ventures i ejerkredsen kan fortsat se salget af sit absolutte kerneaktiv stige. Et markant frasalg sidste år betyder dog, at både top og bundlinje falder i årets første kvartal, mens aktien nu ligger på det laveste niveau i næsten 5 år.

GSK skyder 2017 i gang med solide vækstrater

Medicinal & Biotek:

Den britiske medicinalproducent får lagt hårdt fra land i 2017, godt hjulpet af det faldende pund, med pæne salgstal for flere af dets hovedprodukter, men truslen om generisk konkurrence lurer stadig i kulissen.

Sanofi får godkendelse i Veloxis-territorium

Medicinal & Biotek:

Den franske medicinalkoncern Sanofi har fået godkendt et lægemiddel til at forebygge organafstødning i patienter, der har fået en nyretransplantation. Det er den samme indikation, som danske Veloxis går efter med sit kerneaktiv Envarsus XR.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE