Log ind
Novo Nordisk N9-GP molekyle.jpg

"Det er jo ikke normalt for Novo Nordisk"

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk kunne torsdag indsende registreringsansøgning på blødermidlet N9-GP, men det er ikke et produkt, som Alm. Brand-analytiker Michael Friis Jørgensen har store forventninger til af en ganske simpel årsag.


AF STEFAN SINGH KAILAY
Offentliggjort 08.01.16 kl. 09:36

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 40 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Zealand Pharma et skridt tættere på milliarddrømmen

COLOURBOX2695831.jpg Medicinal & Biotek:

Franske Sanofi og danske Zealand Pharma er kommet et markant skridt nærmere en amerikansk godkendelse af to af selskabernes produkter til behandling af diabetes efter onsdagens møde hos et uafhængigt ekspertpanel under FDA.

Harvard-professor advarer Danmark om Novo-exit

Medicinal & Biotek:

Danmark har i Ørestadsregionen en særdeles stærk life science-klynge ifølge en Harvard Business School-professor, der dog mener, at man bør være bekymret for, at Novo Nordisk i højere grad etablerer sig i udlandet. For en stærk klynge er ikke garanteret til at bestå, og selv Bostons stærke life science-miljø kan forgå. Det amerikanske mekka har to gange før smidt en klynge på gulvet.

Salget af Genmabs kræfthåb dykker

Medicinal & Biotek:

Salgstallene for Genmabs kræftmiddel Darzalex har taget et mindre dyk i april måned, men Nordea-analytiker maner til ro.

Lundbeck-chef efter massive prisstigninger i USA: Vi opfører os ikke anderledes end industrien generelt

Medicinal & Biotek:

Skal man have succes som medicinalvirksomhed, skal man have succes i USA. Lundbeck med Kåre Schultz i spidsen har med prisstigninger fået bedre fat, men risikoen for at lande i myndighedernes søgelys øges.

Eksperter opfordrer til paradigmeskifte i diabetesbehandling

Medicinal & Biotek:

Operationer bør ifølge nye behandlingsvejledninger støttet af en lang række eksperter og patientorganisationer være at foretrække frem for medicinering, når det kommer til svært overvægtige diabetespatienter.

Medtronic og Qualcomm indgår diabetessamarbejde

Medicinal & Biotek:

Det irske medicoselskab Medtronic og det amerikanske teknologiselskab Qualcomm Life annoncerer, at man har indgået et samarbejde om nye produkter til diabetes.

Forsiden lige nu

Radiometer fortsætter amerikansk fremgang

Henrik Schimmell.jpg Medico & Rehab:

Væksten i USA er næsten fordoblet i forhold til tidligere tider for Radiometer, og topchefen beretter om fortsat fremgang efter et stærkt regnskabsår og ledelsesskifte. Samtidig ser Radiometer ud til at gå i den modsatte retning af de fleste andre virksomheder i Kina, hvor man har markant vækst. Der er dog udfordringer på en række andre store markeder, hvor topchefen er blevet overrasket.

Biopsitang griber ud efter udviklingspartnere

Medico & Rehab:

Sammen med en gruppe ingeniører har en læge udviklet en ny biopsitang, der kan tage otte prøver i stedet for en, men gruppen er nu på jagt på udviklingspartnere for at få produktet videre fra prototypen.

Lif mister formand til USA

Medicinal & Biotek:

Lægemiddelindustri-foreningens formand, Dorthe Mikkelsen, stopper den 1. juni efter seks år i brancheforeningen og tiltræder i stedet en global post i USA.

EMA vil gennemgå praksis for kliniske forsøg

Medicinal & Biotek:

Oven på det fatale kliniske forsøg, der i januar kostede en fransk mand livet, vil den europæiske lægemiddelmyndighed nu gå praksis for kliniske forsøg efter i sømmene.

Baxalta laver nyt opstartsselskab på Astellas-platform

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Baxalta har sammen med to partnere erhvervet et Astellas-produkt og det skal nu være spydspidsen i et helt nyt opstartsselskab.

Widex indgår aftale med NNIT

Medico & Rehab:

Danske Widex har indgået en fem-årig aftale med NNIT om en række it-løsninger.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE