Log ind
Gitte l pedersen.JPG
Foto: PR

Dansk-amerikansk selskab i toppen af international konkurrence

Medicinal & Biotek:

Et møde med erhvervsberømtheden Richard Branson er på tapetet, hvis diagnostivirksomheden Genomic Expression ryger til tops blandt finalisterne i konkurrencen Extreme Tech Challenge. Men det åbner også for kontakt til nye samarbejdspartnere til selskabets kommercielle ekspansion.


AF ELIZABETH MØNSTED JOHANSEN
Offentliggjort 07.01.16 kl. 06:31

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Genmabs topchef gør sin vækstfilosofi klar

JanVanDerWinkel03.JPG Medicinal & Biotek:

Jan van de Winkel sætter tal på, hvor mange af sine ansattes ægtefæller, han kender. Vi skal mødes på trapperne, siger topchefen om sin ledelsesstrategi.

Novo-direktør: ”Nu har vi hele den brede palette”

Medicinal & Biotek:

En nært forestående EU-godkendelse af et nyt lægemiddel fra Novo Nordisk mod hæmofili B gør den danske medicinalkoncern til en komplet spiller på bløderområdet med en bred palette af produkter, mener selskabets forskningsdirektør. Samtidig glæder han sig over, at man har fået udvidet potentialet for sit insulinhåb Tresiba i Europa.

Novo-chef: Trump forstår ikke kompleksiteten i alt, han udtaler sig om

Medicinal & Biotek:

Medicinalindustrien og Novo Nordisk specifikt er blevet udråbt som de store skurke i USA, hvor beskyldninger om grådighed nærmest er blevet hverdag. Verden er dog noget mere kompleks end det.

Novo Nordisk lancerer sin nyeste insulin i det første land

Medicinal & Biotek:

Den danske diabeteskoncern har nu lanceret det nyeste skud på stammen i sin portefølje af insulinpræparater i det første land. Produktet forventes at blive rullet ud i de første europæiske lande i de kommende måneder.

Nyt land melder sig i konkurrencen om EMA

Medicinal & Biotek:

København har fået endnu en konkurrent om at overtage det Europæiske Lægemiddelagentur, når Storbritannien melder sig ud af EU. Denne gang er det et land, som argumenterer for, at det ikke har et agentur i forvejen.

Novo Nordisk tæt på godkendelse af nyt blødermiddel

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk har fået en positiv anbefaling om godkendelse af et nyt lægemiddel mod blødersygdommen hæmofili B af et ekspertpanel under de europæiske lægemiddelmyndighder. En ansøgning er også på bordet i USA.

Forsiden lige nu

Pressede Alexion henter ny topchef

Mandlig chef.jpg MedWatch anbefaler:

Det pressede amerikanske biotekselskab Alexion har fundet en ny mand til at overtage posten fra sin tidligere adm. direktør, som ganske pludseligt takkede af kort før jul.

Google-selskab skal udvikle medicin mod aldersrelaterede sygdomme

Medicinal & Biotek:

Googles biotekselskab Calico har indgået et fem år langt samarbejde med et andet biotekselskab om udvikling af nye lægemidler mod aldersrelaterede sygdomme, herunder kræft.

Vækstteam-profil: Vi skal finde på noget, vi ikke ved, vi har brug for

Medico & Rehab:

Liselotte Højgaard, professor og formand for Danmarks Grundforskningsfond, løfter lidt af sløret for arbejdet i Vækstteam for Life Science, og hvor hun spotter potentiale for de danske medicovirksomheder.

Valeant-topchef fik trecifret millionløn sidste år

Medicinal & Biotek:

Topchefen for det udfordrede medicinalselskab Valeant har fået over 400 mio. kr. i løn sidste år. Og han startede først i maj.

Niels Jacobsen er på plads i William Demant-bestyrelsen

Medico & Rehab:

Den inden længe tidligere topchef hos den danske den danske høreapparatkoncern tiltræder som varslet posten som næstformand efter at blive valgt ind på generalforsamling.

EU vil fjerne i hundredvis af lægemidler fra indisk firma

Medicinal & Biotek:

På grund af upålidelige tests vil Det Europæiske Lægemiddelagentur have fjernet en lang række lægemidler, som er testet af et indisk firma. Flere danske virksomheder er involveret. Sagen ligger nu på EU-Kommissionens bord.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE