Log ind
Indien.Anna Klitgaard.jpg
Foto: Anna Klitgaard / Jyllands-Posten

Dansk tyggegummi til kamp mod tobak i Indien

Medicinal & Biotek:

Den gamle Dandy-producent Fertin Pharma har åbnet en fabrik til produktion af nikotintyggegummi i Indien, hvor myndighederne skærper kampen mod kræftfremkaldende tyggetobak.


Af JAN LUND
Offentliggjort 29.12.15 kl. 16:23

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste Medicinal & Biotek

Jakob Riis forlader Novo

38642339.jpg Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk mister sin øverste chef for selskabets amerikanske forretning. Den vragede kronprins Jakob Riis forlader den danske medicinalkoncern, der har en udlænding klar som erstatning.

Vemodig og stolt Riis ville have det ultimative ansvar

Medicinal & Biotek:

Det var en erkendelse om, at trangen til at være topchef var for stor, der nu har ført til Novos USA-chef Jakob Riis' opsigelse. Han har fundet stedet, hvor han skal udleve den trang.

Genmab-ansatte laver fed handel: Køber aktier til spotpris

Medicinal & Biotek:

Medarbejderne i Genmab står til at blive forgyldt gennem udnyttelsen af knap 400.000 warrants i selskabet. De billigste warrants har kostet noget mindre end 50 kr. aktien. En aktie, der vel at mærke lukkede i kurs 1390 tirsdag.

Novo ramt af stort datalæk

Medicinal & Biotek:

Novo Nordisk er ifølge Berlingske Business blevet ramt af et omfattende datalæk og har ved en fejl lagt fortrolig data fra næsten 100.000 jobansøgere ud på selskabets hjemmeside.

Løvens store satsning får vanskelig start

Medicinal & Biotek:

En nylig FDA-afgørelse sætter spørgsmålstegn ved ét af elementerne i Leo Pharmas milliardstore handel med AstraZeneca. Leo Pharma fastholder ambitionerne, og der er fortsat blockbusterpotentiale, men andre ser en vanskelig kamp på et konkurrencepræget marked.

Jakob Riis ny direktør for Falck

Medicinal & Biotek:

Novos tidligere USA-direktør og vragede kronprins har valgt at forlade diabeteskoncernen til fordel for at blive topchef hos Falck. Det oplyser Falck i en pressemeddelelse.

Forsiden lige nu

Amgen viser stærke data på Genmab-område

POLFOTO_3920036.jpg Medicinal & Biotek:

Amerikanske Amgen har vist nye positive data for sit lægemiddel Kyprolis mod knoglemarvskræft, som i et fase 3-studie har sikret patienter 7,6 måneder ekstra at leve i end en ældre standardbehandling på området.

Novo-chef om stort karriereskifte: "Det er et skridt fremad, at jeg nu får hele ansvaret i en virksomhed"

Medicinal & Biotek:

Jakob Riis overtager den 1. maj jobbet som adm. direktør i redningskoncernen Falck. Det skyldes drømmen om at blive topchef.

Falck-formand: Ny topchef får ingen aktie-gulerod

Medicinal & Biotek:

Jakob Riis er en topchef i verdensklasse, siger Falcks bestyrelsesformand, Peter Schütze, om den nye Falck-direktør, der dog ikke som den tidligere direktør kommer til at eje en del af virksomheden.

Amerikansk Novo-rival gennemfører stort opkøb i USA

Medicinal & Biotek:

Eli Lilly har gennemført købet af biotekselskab, som blev annonceret allerede i januar. Selskabet er langt fremme i udviklingen af et lægemiddel til behandling af migræne.

Endnu en bank hæver kursmålet for William Demant-aktien

Medico & Rehab:

Regnskabet for William Demant viste sig at være langt bedre end ventet, og det har fået en lang række analytikere til at opjustere deres kursmål til aktien, tyske Commerzbank er nu blevet den seneste i rækken.

BMS parrer guldæg med lovende nyrekræftmiddel

Medicinal & Biotek:

Amerikanske Bristol-Myers Squibb har indgået en aftale om at teste sin milliardomsættende immunterapi Opdivo med et lovende middel mod nyrekræft fra et amerikansk biotekselskab. Samtidig udvider man sit akademiske netværk inden for immunonkologi.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE