Log ind
POLFOTO_52010630.jpg
Foto: Andrew Harnik/AP/POLFOTO/arkiv

FDA lukker nu helt ned for kræftstudie

MedWatch anbefaler:

De amerikanske lægemiddelmyndigheder satte i sidste uge en delvis stopper for et klinisk program for et kræftmiddel, der stod på spring til markedet. Og nu lukker FDA helt ned for programmet, mens selskabet trækker sin ansøgning tilbage.


AF MARTIN HAVTORN PETERSEN
Offentliggjort 10.02.16 kl. 14:28

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MedWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Modtag nyhedsbreve fra MedWatch gratis
Mest læste MedWatch anbefaler

Medie: Pfizer får kæmpebøde for at tage ågerpriser i Storbritannien

Pfizer10.jpg MedWatch anbefaler:

De britiske konkurrencemyndigheder har udstedt sin største bøde nogensinde til det amerikanske medicinalselskab Pfizer, som har hævet prisen på et epilepsimiddel med 2600 pct. Det skriver The Guardian.

Celleterapi viser lovende takter på Genmab-område

MedWatch anbefaler:

En eksperimentel behandling baseret på specialtilpassede immunceller har vist lovende resultater til behandling af den samme type knoglemarvskræft, som danske Genmab søger at behandle med sit kerneaktiv Darzalex.

Undersøgelse: Her får man den bedste life science-løn

MedWatch anbefaler:

Det videnskabelige magasin The Scientist har undersøgt lønforholdene for ansatte i life science-industrien verden over. Og det er ingen tvivl om, hvor de største lønpakker findes.

Medie: FDA kan ikke få besat stillingerne

MedWatch anbefaler:

Den private industri lokker dygtige medarbejdere med en højere løn, og det gør det svært for de amerikanske lægemiddelmyndigheder at finde arbejdskraft, skriver Stat News. Det går ud over evalueringen af ansøgninger om godkendelse af ny medicin.

Medicinalselskaber advarer mod tysk omsætningsloft

MedWatch anbefaler:

Tyskland vil lægge loft over, hvor meget nye lægemidler må sælge for i deres første år på markedet. Det vækker ganske naturligt bekymring blandt medicinalselskaber.

Glem pillerne, nu kan smerter klares med et plaster

MedWatch anbefaler:

Britiske forskere har udviklet et særligt plaster, der leverer smertestillende medicin direkte gennem huden i konstant dosis i 24 timer. Den kan åbne helt nye muligheder for smertebehandling.

Forsiden lige nu

Familie-ejet medicofirma retter skuden efter schweizisk ryk

schweiz.jpg Medico & Rehab:

Det familie-ejede medicoselskab Lina Medical har for første gang siden udflytningen til Schweiz fremgang i omsætningen, mens bundlinjen bliver fordoblet.

Jyske forventer svag nyhedsstrøm fra Genmab

Medicinal & Biotek:

Jyske Bank er blevet bekræftet i sit positive syn på Genmab efter den nyligt overståede kræftkonference ASH, men skærer alligevel i sin anbefaling af selskabet.

Medie: Pfizer får kæmpebøde for at tage ågerpriser i Storbritannien

MedWatch anbefaler:

De britiske konkurrence-myndigheder har udstedt sin største bøde nogensinde til det amerikanske medicinalselskab Pfizer, som har hævet prisen på et epilepsimiddel med 2600 pct. Det skriver The Guardian.

GSK skifter HIV-chef efter syv år

Medicinal & Biotek:

Den adm. direktør for det GSK-ejede HIV-selskab ViiV Healthcare forlader næste år sin stilling efter syv år. Afløseren er hentet i moderkoncernen.

FDA-chef går på pension efter kritik

Medicinal & Biotek:

Efter kritik af en omdiskuteret godkendelse af et lægemiddel, går afdelingschefen for FDA’s kontor for nye lægemidler nu på pension.

Novartis rygtes i milliardhandel

Medicinal & Biotek:

I Schweiz overvejer Novartis angiveligt at sælge ud af arveguldet for at ruske op i koncernen og i stedet satse på nye lovende lægemidler, blandt andet et af Genmabs produkter.

ANNONCE
ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE