MedWatch

MedWatch præsenterer Brancheanalysen 2017

Bliv opdateret om tendenser og regnskaber fra ind- og udland og hør EY fortælle om megatrends og finansieringen i biotekbranchen, når MedWatch præsenterer dette års brancheanalyse ved et morgenmøde 25. oktober.

MedWatch præsenterer onsdag 25. oktober Brancheanalysen 2017.

Det sker på et morgenmøde i København, hvor du – foruden at modtage et eksemplar af Brancheanalysen – kan opleve partner i EY Christian Schwenn Johansen fortælle om megatrends i life science-branchen samt finansieringen i biotekbranchen, der efter rekordåret 2015 igen er ramt af realiteterne.

Som sædvanlig får du i brancheanalysen det store overblik over alt, der er sket i life science-industrien i det første halvår, samt en gennemgang af danske og udenlandske regnskaber.

I år sætter MedWatch desuden fokus på to skelsættende begivenheder i industrien, nemlig godkendelsen af det første kræftlægemiddel baseret på CAR-T-teknologien samt den forestående liberalisering af det amerikanske marked for høreapparater, der giver både nye muligheder og udfordringer for de danske producenter.

Programmet for mødet, onsdag den 25. oktober 2017 kl. 7.45 i foredragssalen i JP/Politikens Hus (indgang på Vestergade 30, København), ser således ud:

7.45-8.00: Kort velkomst og præsentation af MedWatch Brancheanalysen 2017 ved redaktør Mikkel Aabenhus Hemmingsen, MedWatch.

8.00-8.45: Christian Schwenn Johansen, partner i EY, fortæller om megatrends og finansiering i life science-branchen.

8:45-9.15: Afslutning og networking.

Der vil blive serveret kaffe og rundstykker.

Pris og tilmelding

Pris: 495 kr. pr. person * (Gratis for MedWatch Plus-abonnenter)

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail på medwatch@medwatch.dk

Info om MedWatch Plus: 70 777 441 – medwatch@infowatch.dk

*Ved no-show opkræves gebyr på 495 kr.

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejdet med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe med selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der - ligesom Medicinrådet i Danmark - ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Sivantos-ledelse vil ikke sælge sminket lig

Efter en foreløbig lavere omsætningsvækst i 2017 end året før ligger et frasalg eller en børsnotering af høreapparatproducenten Sivantos ikke lige for for ejeren, den svenske kapitalfond EQT.

Seneste MedWatch

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier