MedWatch

Nyudklækket iværksætter vil tjene millioner på lægefaglige vurderinger

Den tidligere direktør i udviklingsselskabet Carlsberg Byen er sprunget ud som iværksætter med et koncept om at sælge lægefaglige vurderinger, såkaldte second opinions. Målet er at omsætte for mere end 30 mio. kr. inden for to år.

44-årige Søren Felden, som indtil 2015 var direktør i udviklingsselskabet Carlsberg Byen, har kastet sig ud i et liv som iværksætter. Han har startet selskabet Yourseconddoctor, som vil tilbyde patienter en såkaldt second opinion, altså en faglig vurdering fra en anden læge - og han har store ambitioner i sit nye virke.

Det skriver Børsen.

"Jeg har fundet et hul i markedet, og så er det bare at slå til. Mulighederne for behandling bliver større, men de bliver også mere komplekse at overskue - både for læger og patienter. Vi går ind og giver patienter mulighed for at få direkte og hurtig adgang til højeste lægelig ekspertise," siger han til Børsen.

Søren Felden er uddannet advokat og har ikke erfaring med sundhedsverdenen, men han har samlet et stærkt bestyrelseshold til at hjælpe sig. Formanden er den tidligere sundhedsminister Jakob Axel Nielsen og han får følge af tidligere ledende overlæge på Herlev Hospital, Poul Jaszczak, og Vagn Nielsen, som har haft topstillinger i sundhedsministeriet gennem en årrække.

Selskabet vil betale et honorar til lægerne for hver case, og en faglig vurdering gennem Yourseconddoctor vil koste mere end 10.000 kr. stykket. Derfor er de kunder, selskabet går efter, da også større virksomheder, forsikringsselskaber og pensionskasser, som har råd til at betale.

Søren Felden, som fik idéen til selskabet, da han arbejdede med ejendomsvurderinger i USA for fem år siden, mener at markedspotentialet er enormt. Han har en målsætning om at nå en omsætning på mere end 30 mio. kr. i løbet af to år.

Mød lægen via ny video-app

Dansk pilotprojekt tester videodoktor

Lif: Sundhedsstyrelsen mangler tillid til lægerne

Forsiden lige nu

”Jeg har altid haft købmandsgenet i mig"

Karrierevejen: Trods et tidligt karriereønske om at blive chauffør i den lokale bogbus er Pernille Hyldgaard nu havnet hos Coloplast i marketingafdelingen som director of consumer marketing & activation efter job hos blandt andre B&O og Royal Copenhagen. Hendes bedste karriereråd er at tage det roligt. Så skal tingene nok komme.

Amplifon vil sælge produkter under eget navn i 2018

Italienske Amplifon, verdens største forhandler af høreapparater, vil have produkter under eget navn, og arbejder nu sammen med tre af verdens største høreapparatkoncerner om at lave produkter til Amplifons portefølje. (Opdateret 10.50)

Seneste Sygdom & Sundhed

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier