MedWatch

Analyse indikerer markant vækst på diabetesmarkedet

Det globale marked for behandling af diabetes forventes at vise tocifrede vækstrater i de kommende år og runde en årlig værdi på mere end 100 mia. dollars i 2024.

Novo Nordisk og andre producenter af diabetesmedicin står over for et hastigt voksende marked i de kommende år.

En markedsanalyse fra Marketstudyreport.com forudser en gennemsnitlig årlig markedsvækst på 10,5 pct. frem til 2024, hvor det samlede marked for behandling af diabetes vil have nået en værdi på 110 mia. dollar om året.

En aldrende befolkning, udviklingen af nye lægemidler, øget brug af medicin og stigende indkomster vil drive markedsvæksten, hedder det et i et resumé af rapporten.

Det amerikanske marked for diabetesmedicin, der udgjorde 19,4 mia. dollar i 2016, ventes at vokse væsentligt i perioden.

Nyt partnerskab skal afsløre hvorfor børn får diabetes

Eksperter opfordrer til paradigmeskifte i diabetesbehandling

Medie: Her er de bedst sælgende diabetesmidler i USA

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejdet med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe med selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der - ligesom Medicinrådet i Danmark - ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Sivantos-ledelse vil ikke sælge sminket lig

Efter en foreløbig lavere omsætningsvækst i 2017 end året før ligger et frasalg eller en børsnotering af høreapparatproducenten Sivantos ikke lige for for ejeren, den svenske kapitalfond EQT.

Seneste Sygdom & Sundhed

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier