Den danske iværksættervirksomhed Corelate har fået tre nye investorer med i ejerkredsen. Det skriver dagbladet Børsen mandag. Bag Corelate står Casper Barfoed, der tidligere har været forretningsudvikler i Novo Nordisk. Han forlod jobbet sidste år for at udvikle et nyt digitalt patientforum, hvor patienter og pårørende kan skabet kontakt og dele tanker og udveksle erfaringer. Det er to private investorer samt Seed Capital, der nu har kastet penge i platformen.

"Der er rigtigt mange syge mennesker derude, og rigtig mange der kan growd-source hinandens helbred og blive klogere. Hvis man bare kigger på det tal, så er der over en mio. indlæggelser i Danmark om året. Det synes jeg taler for sig selv, men at konvertere det til en milliardforretning vil ikke være troværdigt på nuværende tidspunkt," siger Casper Barfoed, stifter og adm. direktør i Corelate, til Børsen.

Han peger på, at Facebook er den største konkurrent, men at Corelate har en fordel, fordi brugere ikke behøver at stå frem med sin sande identitet.

Casper Barfoed har et mål om 35.000 brugere.

  Tidligere Novo-mand vil skabe digitalt forum for patienter  

  Dansk app skal spotte hudkræft i tide

  Investor advarer: Startups lider under det offentliges ringe forståelse af markedet