MedWatch

Sværdslag blandt de store amerikanske betalere

USA's største private sygekasse, UnitedHealth, har indgået en aftale med en af landets største apotekerkæder, som kan rykke rundt på magtbalancen blandt de store betalere.

I kampen mellem de store amerikanske betalere har USA's største private sygekasse, UnitedHealth, i denne uge fået en fjer i hatten.

Det er nemlig ifølge Bloomberg lykkedes UnitedHealths pharmacy benefits manager-enhed OptumRX at indgå en aftale med Wallgreens Boots Alliance, som er en af landets største apotekerkæder.

Kunder hos OptumRx, som er den tredjestørste aktør i USA efter CVS Health og Express Scripts, vil være i stand til at hente 90 dages-recepter på de knap 8200 Walgreens-apoteker, i stedet for at modtage dem med posten. Aftalen skulle hjælpe OptumRx med at holde trit med lignende tilbud fra CVS og Express Scripts, og kan øge appellen til erhvervskunder, ifølge Peter Costa, analytiker ved Wells Fargo.

"Hvis det er prissat godt kunne det endda ændre landskabet, således at Express Scripts ville være ringere og CVS kunne miste sin aktuelle fordel," skriver analytikeren ifølge Bloomberg i et notat.

Amerikansk sygekasse overrasker positivt

Amerikanske sygekasser tilbageholdende med nyt diabetesmiddel

Dominoeffekt eskalerer kolossal konsolideringskabale

Apotekerkæde overrasker positivt med salg af receptmedicin

Sundhedsforsikringsgigant overtager positionen som USA's største

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Sygdom & Sundhed

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier