MedWatch

Politikere diskuterer prioritering

Sundhedsministeren er gået i gang med at diskutere muligheden for en prioriteringsaftale inden for sundhedsvæsenet med partiernes sundhedsordførere.

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) er gået i gang med en møderække med Folketingets sundhedsordførere, hvor dagsordenen er økonomisk prioritering i sundhedsvæsenet.

Det skriver Dagens Pharma med henvisning til Altinget Sundhed.

Indtil videre har parterne holdt to møder, og endnu et skal holdes i slutningen af marts.

På de to første møder har man lyttet til eksterne oplæg fra blandt andre Danske Regioner, der for nylig har bestemt at arbejde videre med planerne for et nyt medicinråd.

Altinget skriver, at møderne kan munde ud i en konkret politisk aftale om principper for prioritering i Danmark, hvor medicinrådet indgår, men både Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har udtalt sig negativt om rådet.

Lif's skepsis over foreslået medicinråd tager til

Lif: "Det her er ikke en lille teknokratisk beslutning"

Danske Regioner præsenterer nyt medicinråd

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Sygdom & Sundhed

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier