MedWatch

Region Midtjylland afhænder det gamle kommunehospital i Aarhus

Århus Kommunehospital er blevet solgt for 800 millioner kroner til Aarhus Universitet, som vil lave det om til campusområde.

Region Midtjylland sælger det gamle kommunehospital i Aarhus for 807,5 millioner kroner til Forskningsfondens Ejendomsselskab, Aarhus Universitet. Det oplyser Region Midtjylland.

Kommunehospitalet ligger på Nørrebrogade i den centrale del af Aarhus over for de kendte universitetsbygninger.

"Region Midtjylland har fået den rigtige pris. For præcis et år siden solgte Region Midtjylland det tidligere Amtssygehus på Tage Hansens Gade til Aarhus Kommune for 400 millioner kroner og en stor grund i Skejby," skriver regionsrådsformand Bent Hansen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Nu er turen kommet til det tidligere kommunehospital på Nørrebrogade. Med den nye handel er vi et syvmileskridt nærmere målet om at kunne lægge den anseelige sum, der er regionens del af de nye sygehusbyggerier," siger Bent Hansen.

Køberen er Forskningsfondens Ejendomsselskab, der er ejet af Aarhus Universitets Forskningsfond.

De tilkøbte boliger, der er på samlet 110.000 kvadratmeter, skal laves til en helt ny del af universitetet, et såkaldt campusområde.

Supersygehuse ramt af forsinkelser

Supersygehuse ramt af forsinkelser

Supersygehuse ramt af forsinkelser

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Sygdom & Sundhed

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier