Log ind

EMA er del af regeringens sundhedspolitiske dagsorden for 2017

Ellen Trane Nørby6.jpg Medicinal & Biotek:

Sundhedsminister Ellen Trane Nørby kan fortælle om regeringens sundhedspolitiske dagsorden det kommende år, som omhandler en national life science-strategi, sundheds-it, Medicinrådet og ikke mindst bestræbelserne på at få EMA til Danmark. ”Man skal også være klar over, at selv om alting taler for, så ender det måske alligevel et andet sted,” lyder vurderingen fra EU-kommissær Margrethe Vestager.

Sygdom & Sundhed
Tager femcifret antal danskere for gammel medicin?

Ifølge apoteker er der minimum et femcifret antal danskere, som, hvis de tjekkede udløbsdatoen på deres medicin, ville opdage, at den var for gammel. Ifølge apotekeren kan man ikke undgå at udlevere medicin, som patienten ikke kan nå at bruge, hvis man skal leve op til reglerne om substitution. Sundhedsstyrelsen afviser, at det er et stort problem.

Sygdom & Sundhed
Fra it-systemer til whisky - og til telemedicin

Han er blevet kaldt en ’Ole Opfinder’-type, og han har stiftet virksomheder inden for både destillering af whisky og for at mindske indlæggelsestiden for hofteopererede patienter. Men hvordan er det at være både læge, forsker, uddanne folk i innovation, debattere med beslutningstagere og samtidig være involveret i private virksomheder? Mød Martin Vesterby.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE