Tip os
Log ind

T-celleterapi testes i danske kræftpatienter

20150908_DSC3901.jpg Sygdom & Sundhed:

En eksperimentel kræftbehandling baseret på kroppens egne immunceller undersøges netop nu i danske kvinder med æggestokkræft. Inge Marie Svane, der er en pioner inden for brugen af immunonkologi i Danmark, står bag projektet. Og hun har allerede vist glimrende resultater med behandlingsformen i modermærkekræft.

Sygdom & Sundhed
Tager femcifret antal danskere for gammel medicin?

Ifølge apoteker er der minimum et femcifret antal danskere, som, hvis de tjekkede udløbsdatoen på deres medicin, ville opdage, at den var for gammel. Ifølge apotekeren kan man ikke undgå at udlevere medicin, som patienten ikke kan nå at bruge, hvis man skal leve op til reglerne om substitution. Sundhedsstyrelsen afviser, at det er et stort problem.

Sygdom & Sundhed
Fra it-systemer til whisky - og til telemedicin

Han er blevet kaldt en ’Ole Opfinder’-type, og han har stiftet virksomheder inden for både destillering af whisky og for at mindske indlæggelsestiden for hofteopererede patienter. Men hvordan er det at være både læge, forsker, uddanne folk i innovation, debattere med beslutningstagere og samtidig være involveret i private virksomheder? Mød Martin Vesterby.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE