Log ind

Novo-talent blev hjulpet på vej af Carlsberg-formand

Christina_Trojel_25482_sh.jpg Medicinal & Biotek:

Karrierevejen: 34-årige Christina Trojel-Hansen, senior investment associate i Novo Seeds, er både forsker og forretningskvinde, og hendes karrierevej skyldes i høj grad hendes mentor Flemming Besenbacher. Hun er for nylig blevet udpeget som et af de største unge erhvervstalenter i Danmark, og i den forbindelse tog Medwatch en snak med det unge talent om hendes karriere.

Sygdom & Sundhed
Tager femcifret antal danskere for gammel medicin?

Ifølge apoteker er der minimum et femcifret antal danskere, som, hvis de tjekkede udløbsdatoen på deres medicin, ville opdage, at den var for gammel. Ifølge apotekeren kan man ikke undgå at udlevere medicin, som patienten ikke kan nå at bruge, hvis man skal leve op til reglerne om substitution. Sundhedsstyrelsen afviser, at det er et stort problem.

Sygdom & Sundhed
Fra it-systemer til whisky - og til telemedicin

Han er blevet kaldt en ’Ole Opfinder’-type, og han har stiftet virksomheder inden for både destillering af whisky og for at mindske indlæggelsestiden for hofteopererede patienter. Men hvordan er det at være både læge, forsker, uddanne folk i innovation, debattere med beslutningstagere og samtidig være involveret i private virksomheder? Mød Martin Vesterby.

ANNONCE
Ledige stillingerANNONCE