Den 15. september tiltræder Mette Aagaard i en nyoprettet stilling som global HR-direktør i arkitektfirmaet BIG – Bjarke Ingels Group, skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

"Mettes ansættelse er vores seneste og mest senior udvidelse af BIG's voksende HR-team på begge sider af Atlanten. Vi er enormt begejstrede og spændte på, hvordan Mettes erfaring kan være med til at udvikle BIG's kultur og organisation parallelt med vores vækst. BIG skal være verdens bedste arbejdsplads for alle på tværs aldre, kulturer og baggrunde, i London, New York og København," siger Sheela Maini Søgaard, adm. direktør i BIG, i pressemeddelelsen.

Mette Aagaard kommer fra 12 år i Novo Nordisk, hvor hun senest har haft titel af senior vice president med ansvar for HR for de knap 6000 medarbejdere i den globale forsknings- og udviklingsorganisation.

BIG har fordoblet medarbejderstaben fra 200 til 400 medarbejdere på tre år fordelt på hovedkvarteret i Valby, et kontor i New York og senest London. BIG’s ledelse består i dag af 12 partnere, samt 16 associerede partnere.

Denne artikel er leveret af vores søstersite EjendomsWatch.

  Novo skærper nyt produkts profil

  Novo-rival: Ikke overrasket over prisfald i USA

  Novo-direktør: Scoop at få EMA til Danmark