MedWatch

Obamas kandidat tættere på at være FDA-chef

Hjertelægen Robert Califf kan så tidligt som i denne uge blive udpeget som ny chef for FDA, efter at en senatsafstemning gik hans vej.

Robert Califf kan meget vel snart skrive 'FDA-boss' på sit visitkort. Han har i hvert fald tirsdag i denne uge overstået endnu en hurdle i form af en senatsafstemning.

Ifølge FierceBiotech endte afstemningen 80-6 i Barack Obamas kandidats favør, og han kan ifølge mediet allerede i denne uge blive udpeget som Margaret Hamburgs afløser i toppen af den amerikanske tilsynsmyndighed.

Den amerikanske præsidentkandidat Bernie Sanders har tidligere udtrykt skepsis overfor det faktum, at den prominente hjertelæge tidligere har haft ledende stillinger ved Duke University, hvor han grundlagde et stort akademisk, klinisk forskningscenter, der har modtaget mere end halvdelen af sine midler fra lægemiddelindustrien. Men han ser altså nu ud til alligevel at komme helskindet gennem nomineringsprocessen.

Ny FDA-boss bukker under for presset

Flere vil bremse FDA-kandidat

Obamas foretrukne tættere på FDA-toppost

Obamas kandidat til FDA-toppost forsvarer industribånd

FDA-boss bekræfter sin egen afgang

FDA-kommissær hyrer mulig arvtager

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Mennesker

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier