MedWatch

Sådan bliver viden til virksomhed

Marianne Thellersen, koncerndirektør for Innovation og Entrepreneurskab på DTU, giver os på MedWatchs morgenmøde et indblik i universitetets særlige evne til at forvandle viden til kroner og ører, og hvordan man samarbejder med industrien for at skabe virksomheder ud af den forskning, der bliver bedrevet.

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) ligger i toppen herhjemme på mange af de parametre, som måler universiteternes evne til at kommercialisere forskning. DTU står for 152 ud af 469 anmeldte opfindelser fra institutionerne og for 82 ud af 185 ansøgte patenter. Universitetet står også for 27 af de i alt 41 udstedte patenter og for 11 ud af 18 spinouts.

Det var tallene. På et morgenmøde i MedWatch-regi vil kvinden bag, koncerndirektør for Innovation og Entrepreneurskab på DTU Marianne Thellersen, fortælle om, hvordan universitetet konkret samarbejder med virksomheder for at få kommercialiseret den life science-forskning, man bedriver på DTU.

Hvordan man finder partnere eller eventuelt arbejder med at spinde en virksomhed ud med udgangspunkt i meget ny forskning, og hvordan man systematisk arbejder med at beskytte sine intellektuelle rettigheder, samtidig med at man gør det attraktivt for industrien.

Programmet for mødet, fredag den 12. februar 2016 kl. 7.45 i Watch Mediers redaktionslokaler St. Regnegade 12, 2. sal, 1110 København K, ser således ud:

7.45-8.00: Kort velkomst og præsentation af dagens program ved redaktør Stefan Singh Kailay, MedWatch.

8.00-8.45: Koncerndirektør Marianne Thellersen fortæller om DTU's strategi, prioritering og dialog med industrien.

8.45-9.00: Afslutning ved Stefan Singh Kailay.

Der vil blive serveret kaffe og rundstykker.

Pris og tilmelding

Pris: 495 kr. pr. person * (Gratis for MedWatch Plus-abonnenter)

Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail på medwatch@medwatch.dk

Info om MedWatch Plus: 70 777 441 – medwatch@infowatch.dk

*Ved no-show opkræves gebyr på 495 kr.

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

Seneste Mennesker

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier