MedWatch

Novo-direktør får professorat

Direktøren for diabetesforskningen i Novo Nordisk skal som professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet blandt andet profilere proteinlægemiddelforskningen internationalt.

Farmaceut og ph.d. Peter Kurtzhals er til daglig leder af diabetesforskningen i Novo Nordisk. Ved siden af det er han nu også adjungeret professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Her skal han ifølge Dagens Pharma styrke fakultetets strategiske forskningssatsning på området for Biologics og være med til at profilere proteinlægemiddelforskningen internationalt.

Han skal desuden også bistå ved udviklingen af undervisningen inden for området på School of Pharmaceutical Sciences.

Peter Kurtzhals begyndte sin karriere i Novo Nordisk i 1990. Han har været ansat som specialkemiker inden for insulinområdet på Novo Nordisk, som gæsteforsker ved the Joslin Diabetes Center, Harvard Medical School, i Boston og som afdelingsleder for Diabetes Biology i Novo Nordisk.

Han blev udnævnt til funktionschef for Discovery Biology i 2000 og som direktør samt medlem af Novo Nordisks Senior Management Board i 2001.

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Mennesker

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier