MedWatch

Novo-direktør får professorat

Direktøren for diabetesforskningen i Novo Nordisk skal som professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet blandt andet profilere proteinlægemiddelforskningen internationalt.

Farmaceut og ph.d. Peter Kurtzhals er til daglig leder af diabetesforskningen i Novo Nordisk. Ved siden af det er han nu også adjungeret professor på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Her skal han ifølge Dagens Pharma styrke fakultetets strategiske forskningssatsning på området for Biologics og være med til at profilere proteinlægemiddelforskningen internationalt.

Han skal desuden også bistå ved udviklingen af undervisningen inden for området på School of Pharmaceutical Sciences.

Peter Kurtzhals begyndte sin karriere i Novo Nordisk i 1990. Han har været ansat som specialkemiker inden for insulinområdet på Novo Nordisk, som gæsteforsker ved the Joslin Diabetes Center, Harvard Medical School, i Boston og som afdelingsleder for Diabetes Biology i Novo Nordisk.

Han blev udnævnt til funktionschef for Discovery Biology i 2000 og som direktør samt medlem af Novo Nordisks Senior Management Board i 2001.

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Mennesker

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier