MedWatch

Storbank hæver GN-kursmål med 31 pct.

Investeringsbanken Morgan Stanley har lagt næsten en tredjedel til sit kursmål for GN Store Nord-aktien.

GN Store Nord-aktien har onsdag fået hævet sit kursmål af investeringsbanken Morgan Stanley med næsten 31 pct. til 212 kr. fra tidligere 162 kr., mens den neutrale "equalweight"-anbefaling gentages.

Det skriver Bloomberg News.

Høreapperatsproducenten har inden for de seneste uger været udsat for en stribe kursmåls- og anbefalingsændringer, hvor både Handelsbanken, HSBC, ABG Sundal Collier og Danske Bank har været ude med nyt om selskabet.

Onsdag morgen har seks finanshuse ifølge Bloomberg News en købsanbefaling af aktien, mens ni anbefaler "hold", og otte anbefaler et "sælg" af aktien.

GN Store Nord lukkede tirsdag med et fald på 1,2 pct. til 209,80 kr.

Bank sænker anbefaling af GN

Finanshus sænker anbefaling til GN-aktien

Analytikere kigger positivt på den danske høreapparatssektor

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejdet med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe med selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der - ligesom Medicinrådet i Danmark - ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Sivantos-ledelse vil ikke sælge sminket lig

Efter en foreløbig lavere omsætningsvækst i 2017 end året før ligger et frasalg eller en børsnotering af høreapparatproducenten Sivantos ikke lige for for ejeren, den svenske kapitalfond EQT.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier