MedWatch

Finanshus: WDH's topprodukt kan forblive gylden standard i lang tid

Det amerikanske finanshus Morgan Stanley vurderer, at William Demants topprodukt Oticon Opn forbliver den gyldne standard i de næste 12-18 måneder.

En højere værdisætning af høreapparatsektoren generelt giver William Demant Holding et højere kursmål hos amerikanske Morgan Stanley, der skruer op til 174 kr. fra 138 kr., mens den neutrale anbefaling "ligevægt" fastholdes.

Samtidig vurderer den amerikanske storbank også, at William Demants topprodukt inden for høreapparater, Oticon Opn, kan præstere godt i en længere periode, end et sådan produkts livscyklus normalt tilsiger.

"Vi er relativt ubegejstrede for Sonovas tilbud med Audéo B-Direct, og derfor forbliver vi optimistiske, i forhold til at William Demant Holdings dobbeltchip-apparat forbliver den gyldne standard over de kommende 12-18 måneder," skriver Morgan Stanley i et analysenotat.

Banken venter derfor også en organisk vækst på 8 pct. i andet halvår - helt på linje med væksten i første halvår, der var rigtig godt for det danske selskab.

Relativt til andre investeringsmuligheder i medicosektoren - som eksempelvis ligeledes danske Coloplast - ser Morgan Stanley også aktierne i høreapparatsektoren som mere attraktive grundet lavere risici.

Som de næste katalysatorer for aktien ser Morgan Stanley præsentationen af de nyeste trådløse produkter på næste uges EUHA-messe i Nürnberg, udviklingen i den offentlige amerikanske salgskanal VA, flere detaljer omkring OTC-kategorien i USA samt klarhed over omkostningerne med at få Oticon Medicals cochlear-implantater godkendt på det amerikanske marked.

Mandag lukkede WDH-aktien 0,8 pct. lavere i 177,90 kr. Det flugter dermed godt med det nye kursmål fra Morgan Stanley.

Danske producenter af høreapparater holder stand hos krigsveteraner

Jefferies løfter kursmål for WDH

William Demant-boss: "Evnen til at innovere er altafgørende"

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier