MedWatch

Coloplast har store forventninger til japansk sundhedsaftale

Medicokoncernen Coloplast har store forventninger til en ny sundhedsaftale, der forventes underskrevet af den danske og japanske sundhedsminister senere på ugen. Det japanske marked kan blive tre-fire gange større med de samme vilkår som i Europa, lyder det fra Coloplast.

Samen med en delegation på 25 danske sundhedsvirksomheder er medicokoncernen Coloplast med i et erhvervsfremstød i Japan, der finder sted i disse dage.

Ifølge Børsen er der lagt op til, at den danske og den japanske sundhedsminister i forbindelse med erhvervsfremstødet vil underskrive en sundhedsaftale. Aftalen skal blandt andet gøre det nemmere at udveksle erfaringer mellem landene.

Og det er rigtig gode nyheder, lyder det fra landechef i Coloplast Stefan Linde Jakobsen, der samtidig er formand for handelskammeret i Japan.

"Det japanske marked er allerede nu stort og vigtigt for Coloplast. Men Japan kunne være tre til fire gange større, hvis der var samme vilkår som i Europa. Og sådan en sundhedsaftale kan være en stor hjælp for os, for jo mere, de japanske myndigheder får øjnene op for mangler i den nuværende behandling, jo mere åbne bliver de for at lave forbedringer. Så det ser vi meget frem til," siger Stefan Linde Jakobsen til Børsen.

Coloplast-chef: "Vi føler os overbeviste om, at vi har fat i noget, som kan gøre en forskel"

Coloplast ser nyt potentiale i Canada med ny frihandelsaftale

Coloplast taber hollandsk patentsag

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier