MedWatch

Familierne bag Widex har næsten skovlet 1 mia. ind på et år

De to familier, Westermann og Tøpholm, bag høreapparatselskabet Widex har i regnskabsåret 2016/2017 fået et samlet overskud på 966 mio. kr. efter skat. Overskuddet er spredt ud i fire holdingsselskaber.

Det har været et godt regnskabsår for de to familier, Westermann og Tøpholm, som hver ejer halvdelen af høreapparatskoncernen Widex.

De to familier har igennem fire holdingselskaber samlet fået et overskud på 966 mio. kr. efter skat i det skæve regnskabsår 2016/2017.

Det skriver Finans.dk, som har gennemgået økonomien i familiernes fire holdingselskaber, hvor pengene ligger placeret.

Der er tale om en seriøs fremgang på bundlinjen set i forhold til det forudgående regnskabsår, hvor det samlede resultat landede på 279 mio. kr.

Widex hopper med på den genopladelige bølge

Widex ruster sig til fremtiden med 100 ekstra udviklere

Widex kommer orkan-ofre til hjælp

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier