MedWatch

Lundbeckfond-selskab udvider til det franske marked

Det svenske selskab Bonesupport, der har Lundbeckfond Ventures i ejerkredsen, har indgået en aftale med fransk agentur, der skal bringe svenskernes produkter til Frankrig.

Det svenske selskab Bonesupport udvider nu til det franske marked.

Det sker via et samarbejde med det selskabet Novomedics, der får til opgave at sælge serien af Cerament-produkter i Frankrig, oplyser Bonesupport, der dermed gør sit indtog i det 13. europæiske land.

Mens selskabet selv står for salget i Storbritannien, Tyskland, Schweitz, Sverige og Danmark har det allieret sig med specialiserede agenturer i andre otte lande, herunder altså Frankrig.

Cerament er en injicerbar knoglesubistut, som udfylder et hulrum i knoglen, og kan blandt andet bruges i forbindelse med et alvorligt brud, hvor man har brug for at stabilisere knoglen, indtil den vokser ud igen, eller blandet med eksempelvis antibiotika som lokal antibiotikabehandling.

Bonesupport, der i juni blev noteret på børsen i Sverige, har siden 2011 haft Lundbeckfond Ventures i ejerkredsen. Selskabet omsatte i 2016 for samlet 105 mio. svenske kroner.

Lundbeckfonden-selskab går på børsen

Tidl Lundbeck-formand ind i Lundbeck-selskab

Lundbeck-selskab indgår knoglesamarbejde med Riget

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier