MedWatch

Finanshuse delte om kursmål for William Demant

Efter mandagens regnskab for William Demant har finanshuset Kepler sænket sin anbefaling til høreapparatkoncernens aktie. (Opdateret 10.23)

Regnskabet fra William Demant Holding mandag mødes nu med en sænket anbefaling og tilsvarende kursmål fra finanshuset Kepler Cheuvreux.

Analytiker Maja Pataki har sænket sit kursmål til 170 kr. fra 183 kr. og anbefalingen til "hold" fra "køb", fremgår det af data fra Bloomberg News.

Til sammenligning faldt William Demant-aktien mandag 3,2 pct. til 161,10 kr. oven på halvårsregnskabet, der bød på pæne omsætningstal og en opjustering, men lidt bekymrende meldinger for markedsvæksten.

Hos Jyske Bank gentager man til gengæld sin salgsanbefaling af aktien i William Demant efter høreapparatkoncernens regnskab for første halvår, men kursmålet har dog fået et løft på 10 kr. til 135 kr.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

William Demants aktie falder tirsdag 2,3 pct. til 157,40 kr. efter et fald på 3,2 pct. på regnskabsdagen mandag.

William Demant-boss: "Evnen til at innovere er altafgørende"

WDH-aktien vender rundt: Udsigt til lavere markedsvækst kan spille ind

ABM: Opjustering fra William Demant er usædvanlig

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier