MedWatch

Roche køber selskab bag diabetes-app

Amerikanske mySugr er blevet overtaget af Roche, der vil gøre selskabets løsning til omdrejningspunktet i digital service til diabetespatienter.

Roche og it-virksomheden mySugr er enige om vilkårene i en handel, hvor medicinalselskabets diagnostik-selskab køber alle aktier i mySugr, der blandt andet står bag en populær app med samme navn.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

De to selskaber har samarbejdet siden 2014, men nu bliver it-selskabet altså en del af Roche-koncernen, hvor app'en mySugr er udset til at spille en vigtig rolle i selskabets digtale tilbud til diabetespatienter. MySugr har i dag mere end én mio. brugere af dens app, hvor patienter blandt andet kan registrere blodsukkerværdier.

"Vores samarbejde med mySugr siden 2014 gør, at der er et fremragende kulturelt match, da begge vores virksomheder er passionerede omkring at tage diabetesbehandling et skridt videre og gøre en forskel i at lave med diabetes," siger Roland Diggelmann, adm. direktør i Roche Diagnostics.

Roche vil udvide sin diabetesforretning

Medie: Roche overvejer frasalg af diabetesforretning

Novo går i dansk front inden for digital sundhed sammen med IBM

Forsiden lige nu

NNE henter amerikansk landechef fra Novo

Novo Nordisks ingeniørselskab NNE har fået ny landechef i USA, efter den tidligere landechef sagde op for at blive finansdirektør i den danske allergikoncern ALK. Vedkommende er hentet i Novo-familien.

Lægemiddelstyrelsen er skuffet, men glad for bronzen

Lægemiddelstyrelsens direktør Thomas Senderovitz er skuffet over, at København ikke skal huse EMA, men også stolt over at have snuppet "bronzemedaljerne". Han påpeger dog også, at der ligger masser af arbejde forude i forbindelse med flytningen af lægemiddelagenturet.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier