MedWatch

GN Hearing indgår partnerskab med kinesisk kæde

Den kinesiske detailhandelskæde Earway skal sælge danske GN Hearings produkter.

GN Hearing har indgået et strategisk partnerskab med den nye kinesiske detailhandelskæde Earway, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Earway har i alt 110 butikker spredt over fire kinesiske proviser og bliver partner i etablere Beltone, GN's amerikanske mærke, i Kina.

"Vi er meget begejstrede for at blive partner med Earway. Det er det mest signifikante skridt, vi nogensinde har taget på det kinesiske marked, der har et kæmpestort og attraktivt potentiale for os," siger Anders Hedegaard, administrerende direktør for Hearing, i meddelelsen.

Fra Earway lyder det fra direktør Wang Xiaogang, at timingen for aftalen er god:

"Det kinesiske marked for høreapparater vokser hurtigt i øjeblikket, og vi har en fantastisk mulighed for at udnytte denne favorable udvikling med den aftale, der nu er på plads," siger han.

GN Hearings VA-andel presset af ny konkurrence

GN-direktør får royal eksportpris

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier