MedWatch

Medicofirmaer solgte for 56 mia. i 2016

Omsætningen hos danske medicovirksomheder steg i 2016 med ti pct. i forhold til 2015.

Medicobranchen skal bevæge sig ud af medicinalindstriens skygge som Danmarks store og spille en større rolle i offentligheden.

Det mener Coloplasts topchef, Lars Rasmussen, og Søren Nielsen, som er topchef i høreapparatkoncernen William Demant til Berlingske Business efter et 2016, hvor medicobranchen i sin helehed øgede den samlede omsætning til 56 mia. kr - ti pct. mere end i 2015.

"Jeg synes, at vi som branche kan være mere tydelige i forhold til, hvad det er for en forskel, vi gør. Vi har en mission, hvor vi gerne vil sørge for, at mennesker, som kunne blive isoleret rent socialt, pludseligt kan fungere i samfundet på lige vilkår med alle andre. Det kunne vi godt tale noget mere om," siger Lars Rasmussen til avisen.

Ifølge et notat fra Erhvervs- og Vækstministeriet fra 2016 ligger omsætningen for de danske medicinalselskaber på den gode side af 120 milliarder kroner.

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier