MedWatch

Bank: Coloplast er på sporet til at slå egne vækstforventninger

Den norske bank DNB løfter kursmålet for Coloplast-aktien, da man vurderer, at den danske medicokoncern er godt på vej til at nå den høje ende af sine langsigtede vækstforventninger.

Medicoselskabet Coloplast har fået løftet kursmålet hos norske DNB til 620 kr. fra 570 kr. Anbefalingen fastholdes samtidig på "køb".

DNB vurderer, at Coloplast er godt på vej til at nå den høje ende af spændet for selskabets langsigtede vækstforventninger og muligvis slå forventningerne til regnskabsåret 2016/17.

Det sker efter tegn på bedring på to af de store markeder.

"Efter positive signaler omkring genrejsningen i USA og Kina forudser vi, at Coloplast er på sporet mod at nå den høje ende af de langsigtede forventninger om en organisk vækst på 7-9 pct. og muligvis at slå 2016/17-forventningerne om 7-8 pct.," skriver DNB i et analysenotat.

"Vi er også mere og mere positive omkring relanceringen af Sensura Mio Convex-stomiposen og mulighederne omkring opkøbet af Comfort Medical," fortsætter DNB som begrundelse for det løftede kursmål.

Også Nordea er blevet mere optimistisk på vegne af Coloplast-aktien og har skruet kursmålet op til 625 kr. fra tidligere 590 kr. Den nordiske storbank har ligeledes en købsanbefaling af aktien.

Coloplast er klar på sårplejeopkøb

Coloplast-aktien steg onsdag før påske med 1,2 pct., og tirsdag fortsætter fremgangen med et løft på 0,7 pct. til 557,50 kr.

Coloplast er klar på sårplejeopkøb

Efter produktionsproblemer lancerer Coloplast stomiprodukt på ny

Coloplast forventer større vækst i USA

Forsiden lige nu

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier