MedWatch

GN-direktør valgt som bedst i Europas life science-sektor

Et investormagasin har kåret GN Groups Marcus Desimoni som den bedste finansdirektør i den europæiske medicinal- og medico-sektor.

GN Groups finansdirektør, Marcus Desimoni, er i en undersøgelse foretaget af magasinet Institutional Investor valgt som den bedste finansdirektør i den europæiske medicinal- og medtech-sektor.

Den samlede undersøgelse blev gennemført i 31 forskellige sektorer, hvor 1622 større investorer og 971 analytikere kunne stemme.

GN's tyske finansdirektør blev valgt foran schweiziske Straumann Holdings Peter Hackel og høreapparatkonkurrenten Sonovas Hartwig Grevener.

I kategorien for bedste invester relations-kontakt vandt GN Store Nords Peter Justesen desuden foran Fabian Hildebrand fra Straumann Holding og Pamela Antay fra luxembourgske Eurofins Scientific.

I kategorien for det bedste investor relations-program blev GN Group valgt ind som nummer to efter Straumann Holding, mens rivalen Sonova satte sig på tredjepladsen.

Den bedste analytikerdag - eller kapitalmarkedsdag - stod Sonova til gengæld for, viser undersøgelsen, mens danske William Demant Holding blev valgt ind på andenpladsen, og britiske Spire Healthcare endte på tredjepladsen.

Endelig kan GN Group og Straumann Holding - på en delt førsteplads i den kategori - prale af at have den bedste hjemmeside ifølge undersøgelsen fra Institutional Investor. Sonova fulgte efter i den kategori.

GN henter finansdirektør hos konkurrent

GN-topchef: Vi har hentet en mand med orden i penalhuset

GN-chef tager et millionhop

ATP håber på mere ro på GN's ledelsesgang

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier