MedWatch

Nordjyder satser på fremgang efter amerikansk opkøb

Det mere end 100 år gamle nordjyske rehabselskab Meyland-Smith har købt et amerikansk selskab. Målet er at vokse 10 pct. om året.

Et amerikansk opkøb skal nu sparke gang i væksten hos det traditionsrige nordjyske rehabselskab Meyland-Smith. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Meyland-Smith, der har base i Hjørring, har opkøbt amerikanske Mulholland – og med opkøb menes hele baduljen. Mandag den 3. april modtog man sit indkøb i en container.

Det nordjyske rehabselskab har specialiseret sig i hjælpemidler som gangvogne og specialcykler. Med opkøbet bliver sortimentet udvidet blandt andet med en anden type gangvogne, der eksempelvis kan klappes sammen.

”Vi regner nu med, at der kommer en naturlig udvikling i væksten i år, og vores mål er at vokse med 10-15 pct. om året,” siger Jan Sahlertz, direktør i Meyland-Smith til Finans.

Han vurderer, at de nye produkter er klar til lancering til september.

Sjældent underskud hos traditionsrigt rehabselskab

Rehabselskab kæmper med bundlinjen

Ny resultatnedgang i traditionsrigt rehabfirma

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier