MedWatch

Nordjyder satser på fremgang efter amerikansk opkøb

Det mere end 100 år gamle nordjyske rehabselskab Meyland-Smith har købt et amerikansk selskab. Målet er at vokse 10 pct. om året.

Et amerikansk opkøb skal nu sparke gang i væksten hos det traditionsrige nordjyske rehabselskab Meyland-Smith. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Meyland-Smith, der har base i Hjørring, har opkøbt amerikanske Mulholland – og med opkøb menes hele baduljen. Mandag den 3. april modtog man sit indkøb i en container.

Det nordjyske rehabselskab har specialiseret sig i hjælpemidler som gangvogne og specialcykler. Med opkøbet bliver sortimentet udvidet blandt andet med en anden type gangvogne, der eksempelvis kan klappes sammen.

”Vi regner nu med, at der kommer en naturlig udvikling i væksten i år, og vores mål er at vokse med 10-15 pct. om året,” siger Jan Sahlertz, direktør i Meyland-Smith til Finans.

Han vurderer, at de nye produkter er klar til lancering til september.

Sjældent underskud hos traditionsrigt rehabselskab

Rehabselskab kæmper med bundlinjen

Ny resultatnedgang i traditionsrigt rehabfirma

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medico & Rehab

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier